Pulzar

Partyajánló

Absolute Techno Night @ Colombus Club, Balatonfüred

Fellépők
Továbbá még: Valve, Leslie, W.D.Andree
Dátum 2006. november 24.
Helyszín Colombus Club, Balatonfüred, Honvéd u. 3.
Stílus Folk, Nu Jazz, Breaks, Electronica,
Dub, House, DownTempo, Drum and Bass,
House, Tech-house, Techno
Absolute Techno Night2006. November 24-én, pénteken ismét megrendezésre kerül az Absolute Techno Night Balatonfüred legnépszerűbb szórakozóhelyén, a Columbus Dance Clubban. Ezen a party-n 3 lemezlovas fogja megmérettetni tudását a pultban, akik a keményebb irányzatok rajongóit fogják kiszolgálni.Colombus Club, Balatonfüred, Honvéd u. 3.

Absolute Techno Night @ Colombus Club, Balatonfüred

2006. November 24-én, pénteken ismét megrendezésre kerül az Absolute Techno Night Balatonfüred legnépszerűbb szórakozóhelyén, a Columbus Dance Clubban.
Ezen a party-n 3 lemezlovas fogja megmérettetni tudását a pultban, akik a keményebb irányzatok rajongóit fogják kiszolgálni.

A felvezetésről VALVE fog gondoskodni, majd fél 1 körül a hely házigazdája, LESLIE veszi át az irányítást, aki nem mindennapi tribal-techno lemezeit fogja pörgetni. Kb. 3 óra körül a veszprémi W.D.ANDREE foglalja el a DJ-pultot egy kicsit keményebb és feszesebb vonulatú techno-muzsikákkal.
A legfinomabb techno-tól a legdurvább hardtechno-ig minden megtalálható lesz ezen az estén!
Söt... A teljes bódultsághoz hajnali 1-ig INGYEN adják a sört is!

Jelentkezz az INFO LINE-ra!
Ha időben akarsz értesülni a Partyk-ról,
akkor SMS-ben megkaphatod a választ, ha küldesz
egy SMS-t, PARTY tartalommal a 70-250-20-37 számra!

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Árral Szemben

    A Veszprém környéki zenekarok hívószavára nagyszabású segélykoncert várja a segítő szándékú zenerajongókat október 31-én, a Veszprémi Arénában, ahol a hazai zenei élet több fontos és jól ismert szereplője képviselteti magát.
  • DumDum rossz időben is sár és esőmentesen!!!

    Felkészültek a DUMDUM szervezői az rossz időre, lefedik az egész püspökerdőt!!!
  • Európai Anima-megjelenések

    Az Anima ugyan csak másfél hónap múlva indul turnéra, de addig is itt vannak a legújabb, különleges lemezmegjelenési hírek a csapat háza tájáról. Megjelent a 'Revolution'-maxi a Mole Recordings gondozásában, rajta Jeff Bennett remixével és a dal videó-verziójával. Szintén megjelent a Power of Flower: The High End of Electronic Lounge Music című válogatáslemez, melyen az Anima Sound System 'But Gindura' című dala hallható olyan csapatok és előadók szerzeményeinek társaságában, mint az AIM vagy Bugge Wesseltoft. Hamarosan összeáll az első Anima remix-album is, rajta a Twin Peaks-zenei rendező és neves kísérleti zeneszerző-esztéta Kim Cascone sokszámos megamixével, a Fine Cut Bodies Colours-, illetve Tigrics World at War-verziójával.
  • Megtelt a SZIGET a Prodigy koncertjén

    Lezárult a 14. Sziget Fesztivál, melynek finise a vártnál is erősebbre sikeredett, a délután folyamán kikerülhetett a Megtelt! tábla, ami 65 ezres napi látogatószámot jelent.
  • UCSSÓ NAP!

    Az Animával és a Prodigy-vel zár a nagyszínpad!
  • Ezrek buliztak a budapesti Nokia Trends-en

    A zene és a mobilitás partiján tomboló tömeg fogadta a fellépőket. Sikeres volt az első budapesti Nokia Trends, bulizó fiataloktól dübörgött a budapesti Műcsarnok, mely nemcsak a zene, hanem a mobilitás estéje is volt. A 110 éves Műcsarnokban megrendezett különleges partin több zenei stílust képviselő művész is színpadra lépett, tomboló közönség fogadta Roisin Murphy-t, Tiga-t, Timo Maas-t, és a hazai előadókat: az Anima Sound System-et, Karányit, Varga Zsuzsát és a Stopsonic-ot, valamint a CH.I.P -et.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó