Pulzar

Partyajánló

Techno Attack 5. @ Colombus Club, Balatonfüred

Fellépők
Dátum 2007. október 12.
Helyszín Colombus Club, Balatonfüred, Honvéd u. 3.
Stílus House, House, Techno, Tech-house,
Drum and Bass, Techno
Techno Attack 5.Dj-k: Valve, Leslie, Julian, SpickColombus Club, Balatonfüred, Honvéd u. 3.

Techno Attack 5. @ Colombus Club, Balatonfüred

Dj-k: Valve, Leslie, Julian, Spick

TECHNO ATTACK 5.

Dj-k:

VALVE
LESLIE
JULIAN
SPICK

Helyszín: COLUMBUS DANCE CLUB - Balatonfüred, Honvéd u. 3
Időpont: 2007. Október 12, péntek
Ingyenes sörfogyasztás éjfélig !
PARTIZÓKNAK A MEGJELENÉS KÖTELEZŐ!

Jelentkezz az INFO LINE-ra! Ha időben akarsz értesülni a Partyk-ról, akkor SMS-ben megkaphatod a választ, ha küldesz
egy SMS-t, PARTY tartalommal a 70-553-97-19 számra! Ha viszont e-mail-be szeretnéd megtudni a partik pontos időpontját, akkor tüntesd fel az SMS-ben az e-mail címed is.

Keresd a "Techno Attack"-et az IWIW-en!
Jelöld ismerősnek és így hírlevél formájában is információkat kapsz a partikról!

www.columbusclub.hu

 

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Belocca & Soneec lehengerelte a londoni Ministry Of Soundot

    Belocca és Soneec fergetes sikerrel képviselte kis hazánkat a legendás és nagy hírű londoni Ministry OF Soundban, ahol történetesen a Toolroom Knights bulin rakta rendbe a táncparketten állók séróját.
  • Belocca & Soneec mixalbum a legendás Toolroomnál

    Önálló válogatásalbumot készíthetett a Toolroomnak a nemzetközi babérokat sorban arató magyar páros: Belocca & Soneec! A Mark Knight által alapított brit kiadó elvitathatatlan érdemekkel bír: folyamatosan bitorolja az eladási és egyébb toplistákat szerte a világon, a beatport chartok pedig szinte csak Toolroom eresztésekkel van tele. Ez az egyik legsokrétűbb label, mely szinte teljesen lefedi az elektronikus zene valamennyi szegmensét a deeptől a techig, s csúcsra sikerült járatnia a megjelnéseit ügyesen lavírozva az underground és az igényes mainstream hangzás határmezsgyéjén úgy, hogy a nívót mindeközben képes volt megőrizni.
  • Kenterbe verték a külföldet: Belocca & Soneec

    Úgy látszik, Belocca és Soneec mostanában a stúdióban is nagyon megtalálta a közös nevezőt, bár a matekozás a legkevésbé sem jellemző a munkával (zeneírással) töltött időszakban. Most újabb két felvétellel körözték le a külföldi vetélytársakat, méghozzá több fronton is!
  • Bud Spencerrel kooperál Belocca & Soneec!

    Ha nem is szó szerint, de majdnem… Február 24-én újabb tektonikus mozgásokat előidéző merénylet áldozatai lettek a minőségi house rajongók.
  • Belocca & Soneec és Muzzaik a hollnadoknál zúz

    Az Amsterdam Dance Event egy minden év októberében megrendezett konferencia és fesztivál, ahol a világ számos pontjáról érkeznek DJ-k, producerek, kiadók, promóterek és partiarcok. Ilyenkor, október 21-től egészen 25-éig Amszterdam összes klubja dübörög olyan neves rendezvényekkel, kiadók bulijaival, mint pl.: Stealth, Defected, Sneakerz Muzik, Flamingo Night, Deepeath, CR2; számos DJ bulijával, így többek közt Dave Clarke, Richie Hawtin, David Guetta, John Digweed, Fatboy Slim, Deadmau5, stb.
  • Nincs megállás 2009-ben sem!

    Belocca, Soneec, Chris Lauer & Canard – Nincs megállás 2009-ben sem!
  • Teljes gőzzel pörög a Muzzaik turné!

    A Muzzaik Productions (Muzzaik, Belocca, Soneec, Gary Blade) „2 Years of Lip Recordings” albumának turnéja a hétvégén a balatonfüredi Colombus Dance Clubba érkezik!

Ajánlott lemezek

  • Toolroom Records V Leaders Of The New School - Best Of 2009

    Egy ütős 28 számos válogatás, melyre az idei év legjobban fogyó és legismertebb megjelenései kerültek fel a Toolroom Records-tól és a Leaders Of The New School-tól.
  • Summadayze 2010 CD – mixed by Shapeshifters

    Egy napos szilveszteri napon 1999-ben útban hazafelé, néhány ezer elszánt ember gyült össze a melbourne-i Sidney Myer Music Bowl-ban, hogy megünnepeljék egy új év kezdetét és a kezdetét annak a hamarosan világhíressé vált eseménynek a kezdetét, melyet Summadayze-nek hívtak.
  • Belocca, Soneec, Lauer & Canard a Toolroomnál

    Négy fej, egy gondolatmenet: a Belocca, Soneec, Chris Lauer & Canard négyesfogat nagy dobásai.
  • WHAT U DO? Muzzaik és Snake Sedrick módra

    2007 decemberében napvilágot látott a „BELOCCA – WHAT U DO?” a Noir Music jóvoltából. A muzsikára két remix készült: egy minimal-ba csúsztatott félig elektromos MUZZAIK remix, és egy igazi dübörgő, SNAKE SEDRICK remix, aki rendesen szétcsavarta.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó