Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2008-06-21-ig2 500 Ft

Partyajánló

BlackLight @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2008-03-21
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat
BlackLightFellép: ATOMIC HOOLIGAN(UK), DJ QUEST (UK) ODISSI live(UK), ErkáA38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

BlackLight @ A38, Budapest

Fellép: ATOMIC HOOLIGAN(UK), DJ QUEST (UK)
ODISSI live(UK), Erká

BlackLight presents: Botchit & Cyberfunk LabelNight
@ 2008. marcius 21.

Helye: A38 hajó

Belépő: 2500/3000
Fellép:
ATOMIC HOOLIGAN (Botchit & Scarper / UK)
DJ QUEST (Cyberfunk / UK)
ODISSI live (Cyberfunk / UK)
Erká (Nowsound)

Guerilla Crew stage:
Rori Breaker b2b rockchild
Bergi
Nils
Joe Soft live
Acryl

Visual by Eclipse Inzanes


http://www.myspace.com/atomichooligan http://www.myspace.com/djquestcyberfunk
http:/​/​www.myspace.com/​sexandcircuitry

http://www.guerillacrew.hu

Odissi (Cyberfunk)


A hímek által uralt elektronikus zenében kevés nőnek sikerül kitanulni a fellépés mellett a produceri tevékenységet, amellyel leginkább kivívhatja manapság a férfi társak elismerését. Saját zenéi mellett hallhatjuk kollaborációit, valamint zenéiben, és a színpadon is megmutatja énektudását, fellépésein csak live act performanszokat vállal. De Odissi nem elégedik meg ennyivel, az ex-Prodigy-s gitáros Jim Davies-szel közös elektronikus rock project, a Sex and Circuitry komoly sikerek elé nézhet a közeljövőben.

Quest (Cyberfunk)

Dj Quest 2000-es debütálása óta komoly szerepe van a szigorúbb, klub orientált breakbeat stílus kigyúrásában. Saját kiadója, a Cyberfunk a bassline breaks fellegvára, de nem korlátozódik kizárólag 130bpm körüli tempóra, az utóbbi időben drum and bass, house, és dubstep megjelenésekkel is színesíti a lemezpiacot.

Legaktuálisabb projektjük Odissivel az Expedition to Planet Zog című egészestés, 17 zenét felvonultató album, amit a két jólismert lemezkiadó, a már említett Cyberfunk, es a nagy múltra visszatekintő Botchit and Scarper összeölelkezésének köszönhetünk. A fúziós Botchit and Cyberfunk adja továbbá a márciusi buli apropóját, mivel az est harmadik nagyágyúja a Botchit and Scarapertől az Atomic Hooligan.

Atomic Hoolingan (Botchit and Scarper)

A táncterek rendszeres szőnyegbombázásáról ismert Atomic Hooligan ismét rendkívül mozgalmas pár hónapot tudhat maga után. Új 12 incsesek, új album, új Dj show koncepció, full live fellépések – azt se tudjuk hová kapjuk a fejünket. A stílus egyik mérföldköveként (el)ismert első díjnyertes albumuk, a „You Are Here” által már amúgy is atombiztosan megalapozott hírnevüket csak tovább öregbítik a készülő új Long Playerrel. Az elektronikus tánczene határait feszegető új album készítése közben időt szakítanak egykét remixre is, olyan nehézsúlyú előadók számára, mint a Groove Armada, és Tomkraft. Legutóbbi sikerük a Breaks Poll először meghirdetett live kategórájában elnyert első helyezés, amit olyan vetélytársak orra elöl sikerült (teljesen megérdemelten) elhalászniuk, mint a Hyper Band.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó