Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Solid Beatz - Behnam Birthday Bash @ Barokko, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. február 29.
Helyszín Barokko, Budapest, VI. ker. Liszt Ferenc tér 5.
Stílus Electro, Progressive House, House
Solid Beatz - Behnam Birthday BashÉg a gyertya, ég, el ne aludjék... Aki Begit megköszönti, mind ide gyűljééék! Na, ezt biztos nem fogjátok hallani február 29-én a Barokkó Club&Lounge-ban, de minden mást igen, ami jóféle, tüzes hangulatú klubzene! A gyertya és a köszöntés Beginek (a Collins & Behnam duóból) jár majd, mivel ez lesz az ő bő lére eresztett szülinapi meghurcoltatása.Barokko, Budapest, VI. ker. Liszt Ferenc tér 5.

Solid Beatz - Behnam Birthday Bash @ Barokko, Budapest

Ég a gyertya, ég, el ne aludjék... Aki Begit megköszönti, mind ide gyűljééék!
Na, ezt biztos nem fogjátok hallani február 29-én a Barokkó Club&Lounge-ban, de minden mást igen, ami jóféle, tüzes hangulatú klubzene! A gyertya és a köszöntés Beginek (a Collins & Behnam duóból) jár majd, mivel ez lesz az ő bő lére eresztett szülinapi meghurcoltatása.

Nem jönnek most sorban érdemek és trófeák, mert aki eljön Begit felköszönteni, az úgyis keni-vágja, miből áll a duó dicsőségtáblája.

Ne számítsatok semmi feszengésre, szemforgatós-méregetős, ki-kivel és miért népekre! A ruhafogast és a vállfát is hagyjátok otthon a szekrényben, most a színeslufis-babazsúros hangulat lesz az uralkodó – csak ezúttal a nagylányoknak és nagyfiúknak. Az újraszülető ünnepelttel lehet majd bárpultot támasztani, táncikálni, egymással – és a tükörépetekkel – jókat beszélgetni, ha már az sem megy a sok kortyolás közben, akkor meg ki lehet rázni a bolhákat a táncparketten. A zenei alapot a rosszalkodáshoz Collins&Behnam mellett Andro és Nigel Snorter adja. Gyertek el, és húzzuk meg minél többen Begi fülét, hadd nyúljon!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó