Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 000 Ft

Partyajánló

Stay Underground @ Barokko, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. december 15.
Helyszín Barokko, Budapest, VI. ker. Liszt Ferenc tér 5.
Stílus House, Electronica, Bass, Techno,
House
Stay UndergroundA SoundTribe Rekords és a Flying Nights Dj-k közös (parti) sorozata elérkezett az évadzáró epizódjához.Barokko, Budapest, VI. ker. Liszt Ferenc tér 5.

Stay Underground @ Barokko, Budapest

A SoundTribe Rekords és a Flying Nights Dj-k közös (parti) sorozata elérkezett az évadzáró epizódjához.

Flying Nights Series and SoundTribe Rekords presents: Stay Underground


December 15-én évadzáró a Barokko-ban!

Az epizód alcíme „Stay Underground”, ez pedig híven tükrözi a szereplők hozzáállását az elektronikus zenéhez: a legújabb, leghúzósabb progressive house számok fognak pörögni egész éjjel! A helyszín a már sok ilyen jellegű bulit megélt Barokko Club and Lounge, a zenéről pedig a jól megszokott felállásban Chris Drifter (STR), ZooL (STR), Max O.D (FNS) és a születésnapját ünneplő 20th Corner (FNS) gondoskodnak. Az évadzáró epizód sztárvendége a Jagermeister lesz, egyet fizet kettőt kap akcióban.

Line-up:

-Warmup: ZooL (STR)
-20th Corner(FNS)
-Chris Drifter (STR)
-Max O.D. (FNS)

Belépő:

Hölgyek: ingyenes
Urak: 1000HUF
Start : 22:00
End: ???

Info:

http:/​/​www.barokko.hu/​
http:/​/​www.flying-nights.com
http:/​/​www.chrisdrifter.com
http:/​/​www.myspace.com/​zoolmt

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

 • A38 Colours – Nyári partisorozat az A38 Hajón

  Az A38 Colours az A38 Hajó júniusban induló nyári partisorozata, ami a budapesti elektronikus partiélet legfontosabb szervezőbrigádjainak együttműködéséből született. Az A38 két, koprodukcióban megvalósuló sorozatán, a Technokunston és a Decknologyn kívül a Bladerunnaz, a Monkey6, az NVC, a Hairy és Groovejack vesz részt az együttműködésben, a cél pedig igen világos: létrehozni az idény legizgalmasabb nyári partisorozatát, ahol békésen megférnek egymás mellett a különböző műfajok, stílusok. Egyszerre szórakoztató és előremutató, laza és feszes, forró és hűvös: a londoni szcéna legfrissebb irányzataitól a magyar művészeti akadémiákig terjed a skála, élő koncertekkel, live actekkel, lemezlovasokkal, látványos vizuálokkal és a város legjobb hangrendszerével. Három bárpult, éjszaka is nyitva tartó étteremterasz, légkondicionált koncertterem, langy dunai szellővel hűsített tetőterasz, megújult külső hajóvilágítás, koktélakciók és minden egyéb, ami egy full extrás nyárhoz kell. Ez az A38 Colours, az A38 Hajó nyári partisorozata, minden csütörtök-péntek-szombat éjjel, júniustól szeptember közepéig.
 • Afrojack lavinát indít a Snowattacken!

  A Snowattack egyedülálló a "hazai" fesztiválpalettán és nem csak a különleges helyszín miatt, hanem mert egyszerűen nem lehet beskatulyázni. Náluk a zenei stílusok jól megférnek egymás mellett, legyen az breakbeat, house, techno, R'n'B vagy hip-hop. Egy ilyen rendezvény line up-jából nem maradhatott ki Afrojack, aki garantáltan megrengeti az alpesi hegyeket a lavinaindító Bangduck-kal.
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

  A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
 • Több technót a Parlamentbe! 2010. aug.20. - Videoriport

  Augusztus 20-án alkotmányozó technogyűlést tartottak az Erzsébet téren, ahol a TTP facebook csoportjának tagjai like-jaikkal dönthették el, melyik dj csapat írja a technoalkotmányt. Az eseményen részt vett a Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje. Schmitt Pál egyelőre nem reagált.
 • DumDum rossz időben is sár és esőmentesen!!!

  Felkészültek a DUMDUM szervezői az rossz időre, lefedik az egész püspökerdőt!!!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó