Pulzar

Partyajánló

Budai's Birthday @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Továbbá még: Tokio Black Star
Budai's BirthdayEz a nap más mint a többi, ahogy azt Halász Judit is énekli, de hogy mitől lesz másabb, ha a nap nem is de az este egészen biztosan azok számára akik február utolsó péntekjén a Privébe veszik az irányt, az, az alábbiakból kiderül.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Budai's Birthday @ Prestige (ex Privé), Budapest

Ez a nap más mint a többi, ahogy azt Halász Judit is énekli, de hogy mitől lesz másabb, ha a nap nem is de az este egészen biztosan azok számára akik február utolsó péntekjén a Privébe veszik az irányt, az, az alábbiakból kiderül.
Születésnapot ünnepelni mindig jó dolog, mert van torta, meg egy csomó jó barát. Viszont ha az ünnepelt egy, lassan már húsz éve körülrajongott lemezlovas, aki születésnapja alkalmából legalább hat órát kíván játszani, akkor már sejthető, hogy miért is lesz más ez az este, mint a többi. A különlegességre maga az ünnepelt a garancia, hiszen arról a lemezlovasról beszélünk, aki olyan szélsőségek között mozog, kiadványaival is, mint a mára már legendássá vált Techno House Classics of ’93-’96 és a nemrég megjelent I Love Deep vol. 1. Ez a sokrétűség valószínűsíthető ezen az éjszakán, hiszen ritkán nyílik lehetőség egy több stílust átölelő igazi Budai szettre. De nem csak az ünnepelt, Budai fog a lemezjátszók mögé állni, hanem Pöli mellett, az örök jó barát és producer társ Vic is, aki ezen a születésnapi partyn debütál önálló szettel. Hogy az est folyamán nagy számban jelenlévő lemezlovasok közül ki hozza magával fülhallgatóját és lemezestáskáját, azt nem tudjuk, de elképzelhető, hogy a hangulat magával ragadja majd néhányukat, és az ünnepelt mellett ők is hozzájárulnak az élményhez. Az élmény pedig ezúttal szó szerint értendő, hiszen, egy szinte egész estét betöltő Budai szett talán évente csak egyszer van.
Február 29-én tehát Budai születésnapi party, tortával, barátokkal, Budaival, Pöli-vel, Vic-el és még jó pár meglepetéssel!


2007.február 29. péntek
Budai’s Birthday

Budai
Pöli
Vic

Club Privé
1026. Budapest,Tölgyfa utca 1-3.

Kérjük, érkezz minél korábban, a hosszas sorban állást elkerülendő! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006, e-mail:vip@ilovedeep.hu

www.djbudai.com www.myspace.com/​djbudai www.myspace.com/​budaivic www.myspace.com/​vicorex www.myspace.com/​egotraxx www.myspace.com/​ilovedeephu www.prive.hu

Belépő (csak a helyszínen) : éjfél előtt 1500 Ft, éjfél után 2000 Ft



Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Csáo Tiga!

    Tiga az ifjú kanadai electro ikon megjelentette második szerzői albumát "Ciao" címen!

Kapcsolódó cikkek

  • Cinetrip VJ Torna Budapest 2010

    Október 18. és 22. között a Cinetrip csapata ismét megrendezi a VJ Tornát, a VJ szcéna legkiemelkedőbb hazai seregszemléjét és nemzetközi zsűri előtti megmérettetését.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó