Pulzar

Partyajánló

PRIVATE SOUNDS @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2008-02-23
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus House, Deep House
PRIVATE SOUNDSA Private Sounds csapat nem szorul különösebb bemutatása. Zeneileg egy generációs mag, melyben öt különböző stílusvilágú egyéniség forrt egybe és ezzel egy egyedi stílust alkotott.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

PRIVATE SOUNDS @ Prestige (ex Privé), Budapest

A Private Sounds csapat nem szorul különösebb bemutatása. Zeneileg egy generációs mag, melyben öt különböző stílusvilágú egyéniség forrt egybe és ezzel egy egyedi stílust alkotott.

FromP60, Forteba, Stone, Lank, Koohnka, ezek a nevek ma már egyet jelentenek a minőséggel és a zenei mélységgel. Munkáik ma már világszínvonalon is nagy hatást gyakorolnak a műfaj életére, mindig új utakat keresve, új ötleteket megvalósítva, és egyéni zenei látóképpel rendelkezve próbálják kitágítani a határokat.

Ők nem csak dj-k, hanem a szó legszorosabb értelmében vett zenészek, hiszen a lemezjátszó számukra A HANGSZER., a belőle kicsalt hangok pedig az élet cseppjei.

Nem lenne teljes a definíció, ha nem említenénk meg a zene képi kivetülését, melyet két, teljesen új dimenzióban mozgó ember, Pax és Six tár a szemünk elé, sajátos látásmódjukon keresztül.
Private Sounds:

A tagok megkezdett útjukat folytatva érkeznek el most a Privé falai közé, fő céljuk hogy új hangokkal, érzésekkel, stílusokkal ismertesség meg a közönséget, bemutatva az elektronikus zene szépségeit és mélységeit.

A Private Sounds nem csak egy buli, nem csak egy mix, egy fogalom, egy érzés, mely nem csak az érzékszervekre hat, hanem a lelkekre is, hiszen a zene és a kép úgy illeszkedi össze és alkot egy egészet, hogy elrepít egy új, ismeretlen világba, amely felemel, boldoggá tesz, vagy csak gondolatokat ébreszt, de mindenképp érzéseket vált ki.

Ezen az estén velük együtt ünnepelheted az igazi ZENE újra feltámadását, egy olyan est keretein belül, ahol a fő szereplő Te vagy, ahol ismét barátokra találsz, ahol a zene és a képek együttes hatása egy teljesen új dimenziót nyit meg előtted .

Ne felejtsd, február 23.-án a Privé falai közé elérkezik a Private Sounds!

FromP60
Forteba
Stone
Lank
Koohnka
Pax
Six
MF
http:/​/​www.myspace.com/​private_sounds
http:/​/​www.musicforever.hu/​
Letölthető mixek:
FromP60: http:/​/​www.musicforever.hu/​images/​zene/​Frisky_PS/​%5BfriskyRadio%5DMusicforever.org_%20Presents_-_11_Jan_2008_-_FromP60.mp3

Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó