Pulzar

Partyajánló

I LOVE DEEP WITH TIMEWRITER @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
I LOVE DEEP WITH TIMEWRITERAz I Love Deep hat éves történetében először, álarcos mulatság megrendezésére kerül sor, február 16-án. A lemezjátszók mögött a főszerep ezúttal Timewriter-nek, Budai&Vic-nek, Madox-nak és a debreceni fenegyerekeknek, Meszesinek és Warholnak jut, míg a tánctéren, remélhetőleg a maskarába öltözött közönségnek. Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: cyberci
összes résztvevő megtekintése

I LOVE DEEP WITH TIMEWRITER @ Prestige (ex Privé), Budapest

Az I Love Deep hat éves történetében először, álarcos mulatság megrendezésére kerül sor, február 16-án. A lemezjátszók mögött a főszerep ezúttal Timewriter-nek, Budai&Vic-nek, Madox-nak és a debreceni fenegyerekeknek, Meszesinek és Warholnak jut, míg a tánctéren, remélhetőleg a maskarába öltözött közönségnek.

Az est témája tehát a farsang, ennek fényében éjfél után elsőként Timewriter fogja lerántani a maszkot, legújabb mixalbumáról a Deep Train 5-ról. Már az alcím is sokat sejtet, Sensual Down, a tracklistát elnézve pedig minden kétséget kizáróan valódi house az, amire ezen estén tőle számíthatunk. Az úriember egyébként is igen aktívan tevékenykedik, de a 2007-es év kiváltképp termékenynek bizonyult számára. Alig jött ki Soulstickers névre keresztelt zseniális produceri albuma, máris jelentkezett a nevével fémjelzett Deep Train sorozat ötödik kiadványával. A saját zenék és remixek mellett Nikola Gala, Adam Jace, Robert Graf egy-egy munkája is felkerült a korongra, de van itt Charles Webster és Scope remix is. Ami pedig külön büszkeséggel tölthet el mindenkit, azaz, hogy a Budai&Vic szerzőpáros is képviselteti magát a mára már több sláger listán is előkelő helyen szereplő Once Againnel. Tehát ezen jeles estén eme album hanganyagára és annál még többre is bulizhatunk, klub körülmények között, ami a Privé esetében egyenlő a tökéletes hang és fény orgiával.

Ezúttal újra egy zseniális Madox warmupal indul majd az este, hogy aztán a Budai&Vic páros a tőlük már megszokott, de minden alaklommal újabb meglepetéseket okozó dallamokkal köszöntsön ránk a reggel. Amikor is Debrecen két deephouse lemezlovasa, Meszesi és Warhol remélhetőleg a budapesti közönséget is elkápráztatja játékával, mint ahogy teszi azt időröl időre a keleti országrész különböző klubjaiban.


Több mint ötévnyi, számtalan, felejthetetlen party-t követően, november közepétől hazavihetővé és kézzelfoghatóvá válik az élmény! A Foundation Records gondozásában, jelent meg az "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" című mixalbum CD-n. A party és az azonos nevű lemezkiadó esszenciájának hetven percbe való sűrítése ezúttal az alapító-rezidens Budaira hárult. A feladat nem volt egyszerű, hiszen egy lemeznyi idő szinte semmi ahhoz képest, ami egy I Love Deepen átélhető, így más választás nem lévén, csak a legjobb trackek kerülhettek fel a korongra. A saját Budai & Vic szerzemények mellett olyan előadók munkáira bólogathatunk ezentúl otthon is, mint Jimpster, The Timewriter, Terry Lee Brown Jr., Fred Everything, James Flavour, Chris Micali vagy Dusty Kid. Az "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" mix CD, ILD VIP kártyával rendelkezők számára 20%-os kedvezménnyel vásárolható meg, a rendezvény helyszínén. A CD megvásárolható a lemezboltokban vagy megrendelhető online a www.ilovedeep.hu, http://www.foundation-records.com/ilovedeep és a www.djbudai.com weboldalakon, postai utánvéttel.     

I Love Deep Mix minden szombaton este 8-tól 10-ig Budaival és Vic-kel a justmusic.fm műsorán.


Buli Infó:


2007.február 16. szombat

I Love Deep Masquerade

 

- The Timewriter (Plastic City / D)

 

- Budai & Vic

- Madox

- Meszesi&Warhol


Club Privé

1026. Budapest,Tölgyfa utca 1-3.

 

Kérjük, érkezz minél korábban, a hosszas sorban állást elkerülendő! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006, e-mail:vip@ilovedeep.hu

www.ilovedeep.hu www.djbudai.com www.myspace.com/ilovedeephu www.prive.hu Belépő (csak a helyszínen): 2000 Ft (ILD VIP CARD) / 2500 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés) / 3000 Ft (kedvezmények nélkül)e-flyer letölhető: www.ilovedeep.hu, vagy bármelyik, az I Love Deep-ről beszámoló weboldalról.


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • A TRENDY MULLET mélyre száll

    A TRENDY MULLET hóbortos csapata ismét elhozza a mullet őrületet, ezúttal a francia Mikkael-nek köszönhetően azonban még mélyebben. Ez a kiadvány megmutatja, hogy hogyan kell változatossá tenni hangzásukat, Európa különböző részeiről származó remixekkel.

Kapcsolódó cikkek

  • Mappa Club a szigeten

    A Mappa Club kivonul a Sziget Fesztiválra, ahol saját színpadán hétfőtől vasárnapig Budapest legizgalmasabb DJ-i szolgáltatják a tánczenét késő estétől reggelig.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó