Pulzar

Partyajánló

Jody Wisternoff @ Nonsense

Dátum 2008. február 9.
Helyszín Nonsense
Stílus ismeretlen
Jody Wisternoff A Way Out West név még a húgomnak is ismerősen cseng, hiszen a modern elektronikus tánczene egyik legnagyobb hatású és múltú duója szerte a világon milliókat mozgat meg fellépései alkalmával. A Nick Warren és a Jody Wisternoff alkotta duóból az „Öreget” mint dj-t minden valamire való hazai klubber hallotta már, a fiatalabb Jody-t pedig ma már legalább ennyien ismerik itthon is. Nonsense

Jody Wisternoff @ Nonsense


A Way Out West név még a húgomnak is ismerősen cseng, hiszen a modern elektronikus tánczene egyik legnagyobb hatású és múltú duója szerte a világon milliókat mozgat meg fellépései alkalmával. A Nick Warren és a Jody Wisternoff alkotta duóból az „Öreget” mint dj-t minden valamire való hazai klubber hallotta már, a fiatalabb Jody-t pedig ma már legalább ennyien ismerik itthon is.

A bristol-i Jody Wisternoff önálló karrierje is igen figyelemre méltó. A kis Jody és testvére Sam a nyolcvanas években a híres bristol-i Smith and Mighty kiadójánál tevékenykedtek. A kezdeti studiózás hamar meghozta a várva várt eredményt, hiszen a Three Stripe kiadón megjelent első maxijuk a Break The Beat. A kezdetben Tru Funk Posse néven futó project egyre nagyobb népszerűségnek örvendett, sőt a 90’-es évek DMC döntőjét is megjáró Jody karrierje igazán csak ezt követően kezdett beindulni. Egyre többen kezdtek felfigyelni tehetségére és odaadására, Dj Die-al való közös tevékenységük pedig végleg meghozta az igazi áttörést. Ekkor figyelt fel rá Nick Warren, akivel megalapították a Way Out West formációt. Első zenéjük az „Ajare” hatalmas siker volt.Több hónapig ott tanyázott a chartok élmezőnyében, és igazi underground himnusz lett. A duó munkái a Distrinctive Records-nál látnak napvilágot, számos saját track, illetve, remix, formájában. Persze Jody-t sem kell félteni, hiszen e mellett több más neves kiadónál is folyamatosan jelennek meg munkái: elég ha csak a Hope Recordingsra utalunk. A Way Out West sikerei mellett Jody önállóan - mint dj is bejárta a világot, és egyedi hangzásával a mai napig ostromolja a klubbokat. Szettjeiben és saját trackjeiben is mutatkozik a dallam, az érzelem, és a dinamika sajátos fúziója ami már védjegyévé vált.

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó