Pulzar

Belépő
Mindenkinek12 000 Ft

Partyajánló

The Debut @ Sensation

Fellépők
Dátum 2007. december 31.
Helyszín Sensation, Budapest
Stílus Progressive House, House
The DebutSzenzációs partyra készülnek a Debut szervezők az idei Ó- évbúcsúztató alkalmával a főváros legszebb clubjában a Club Sensationban.Sensation

The Debut @ Sensation

Szenzációs partyra készülnek a Debut szervezők az idei Ó- évbúcsúztató alkalmával a főváros legszebb clubjában a Club Sensationban.

A helyszín tökéletesen beleillik a Szilveszteri Debut rendezvények sorába, hiszen volt már a Hotel Minolban, a Hatvani Kastélyszállóban, a Villa Neoban. Csupa-csupa exclusive helyszín, erre teszik most fel a koronát! Az est különlegessége, hogy ezúttal is All-inclusive partytval készülnek!!!

Mit is jelent az All inclusive: a megvásárolt belépőért egész éjszaka ingyen fogyaszthatjátok a minőségi italokat korlátlanul a pultoknál.

A belépő elővételben mindössze 10000 forint!

Úgy gondolták a szervezők ez egy kihagyhatatlan ajánlat, hiszen ennél egy hétköznapi party is többe kerül, hát még egy új év köszöntő.

A zenéről a nagy teremben 2 Debut rezidens Garay és Add 2 Basket, a Made Inn 2 üdvöskéje Pöli és Rocha, a kis teremben Peter Kersak és Zee gonsodkodnak.

Szeretettel várnak tehát mindenkit a Debut eddigi legsikeresebb évét lezáró partyján, s várjátok együtt a nagy durranásokat ígérő 2008-as évet.

Belépők: 10000 forintért elővételben kaphatóak a Budapesti TRAFFIC (Vagabond) üzletekben.

12000 forintért a rendezvény napján a helyszínen.Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó