Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

Indul a TOGETHER! @ Sensation

Fellépők
Dátum 2008. november 21.
Helyszín Sensation
Stílus House, Progressive House
Indul a TOGETHER!2008. november 21-én startol Magyarország legújabb estje, a Foundation Records és a C-Audio Records prezentálásában, Together címmel!Sensation
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Dorkah
összes résztvevő megtekintése

Indul a TOGETHER! @ Sensation

2008. november 21-én startol Magyarország legújabb estje, a Foundation Records és a C-Audio Records prezentálásában, Together címmel!

A hazai elektronikus zenei élet nagy sütőkemencéjének egyik legaktívabb kovásza, a Foundation Records, valamint a tavasszal indult C-Audio Records közös rendezvénye különleges vendéggel kedveskedik a hazai táncoslábú klubbereknek, megadva ezzel a kezdő sebességet: a török származású svéd DJ- és producerzseni, Özgür Can keveri majd fel az állóvizet! A még mindig nagyon fiatal Özgür rendkívül termékeny producer és sokat foglalkoztatott lemezlovas. Zenéit a Precinct, az Electronic Elements, a Lost Language, a Plastica Red és a CPR kiadók katalógusában is megtaláljuk. Az alig 26 esztendős fiatalember több mint 10 éves pályafutást tudhat máris maga mögött, s még éppen csak átlépte a második X-ét, amikor a zenéjére már rákapott Paul Oakenfold és Hernan Cattaneo is. A legújabb projektjei a My Disco Preset és a Save Me Records, ahol a saját és legkedvesebb kollégái mellett lehetőséget kíván biztosítani más feltörekvő tehetségeknek is. Özgür Can játéka messzeföldön híres zsivány megoldásairól, bombasztikus energiájáról és színes eklektikájáról. Ő az a fajta egyéniség, aki mellett senki nem tud szó nélkül, közömbösen elmenni, mert felvillanyoz, megdelejez és elvarázsol, de legfőképpen jókedvre derít!

 

Az est másik – szó szerinti -  meglepetésvendége Surprise lesz, a Pressure estek szülőatyja. A finom dallamok és lüktető ritmusok nagymestere régóta jó kapcsolatot ápol a Foundation és a C-Audio címkék tulajdonosával, Chriss-szel, ráadásul nemrég jelent meg első mixalbuma a Foundation égisze alatt. Surprise a Balkan Beat Brothers óta lopja magát be folyamatosan az újabb és újabb partiarc-generációk szívébe, szerettük már a Home kistermes, de még korábban a Trance Machine afterek idején is. Bár azóta sok víz lefolyt a Dunán, Surprise is fiatalabb lett pár évvel, most éli csak igazán fénykorát a mester: stílusa letisztult, kiforrott, mint a jó bor, aminek minden kortyát élvezzük.

 

Chriss házigazdaként szerepel a Together estjein. Nem elég, hogy rendkívüli tehetséggel megáldott Dj és producer, de emellett remek menedzsere is a két kiadójának, a Foundationnek és a C-Audionak. Zenéire John Digweed, szettjeire Tiesto is felfigyelt, Quasar nevű formációjával mérhetetlen sikereket arat. Bármihez nyúl, arannyá válik a kezei közt, Budapesttől Londonig, Japától Thaiföldig hívják a legjobb hazai és nemzetközi klubokba. Zenéivel a Bedrock és a Renaissance kiadónál is megtaláljuk, utóbbi labelnél idén önálló mixlemezt készített, a Renaissance Hungary országos turnéja csak nemrég ért véget. Honi fesztiválok, elektornikus zenei seregszemlék már elképzelhetetlenek nélküle, turnénaptára hónapokra előre telített. Karizmatikus egyéniség, aki könyörtelenül szembesít minket a legjobb, legfinomabb hangzásokkal, kérlelhetetlenül teszi le az asztalra mindig a legjobbat. Neve mára az érték és minőség védjegye, akit a közönség és a szakma is csak tisztelettel és szeretettel emleget. Mert megérdemli. 

 

Yvel & Tristan, az üstökösként feltűnő Dj/prodecerpáros mindent elért már szinte, amit ebben az országban, ebben a szakmában lehet, s munkásságuk fénye azóta is fehér óriásként ragyogja be a szcéna egét. Szerzeményeiket még Nick Warren is árgus szemmel figyeli, Eelke Klein remixeli és a Global Underground is adja, de idehaza is prófétává avatta a szakma és a közönség – megkapták az év felfedezettje elismerést internetes szavazásokon, bulijaik teltházzal, a rádiós műsoraik (Proton, Justmusic.Fm) impozáns hallgatottsági rátával futnak. Zenéik, szettjeik mélysége a legnagyobb lelki magasságokba repítik a hallgatóit. Ők ketten az est másik rezidensei…

 

Forteba és From P60, a „furcsa páros”, akik kollégák és jóbarátok, ragyogó szerzeményeik osztályon felüli minőségűek, fellépéseik még a legfinyásabb ínyenceknek is fogára valóak. A két hangszakértő nemcsak a zenéket írja, de a hozzá való hangokat is sokszor maga kreálja, így finom és egyben egyedi hangzásuk azonnal fülbe tűnik. Forteba  a Plastic Citynél most készítette el második szóló albumát, a For Some Time Past címűt, ami még ördögibben megbabonáz, mint az első, a Space Between Us. From P 60 számos remek saját tracket írt már, a varázslatos hangú Virág közreműködésével, s köszöbön áll az első saját nagylemez kiadása is. Ketten együtt – bár teljesen különböző egyéniségek – elképesztő dolgokra képesen mind a stúdióban, mind a DJ pult mögött. Mint a tűz és a víz, amikor összeérve gőzzé válik, s hegynyi köveket lesz képes elhúzni az erejével…

 

A kisteremben a Deepimpression legények állítják hadrenbe a 4/4-es ütemeket, hogy semmi kétségünk ne maradjon afelől, mit is jelent az igazi jó földalatti muzsika, amikor a house alapok mélyére nézhetünk: Tobi, Robin, Skiz és Sabre a lemezgyűjteménye legjavát hozza magával a különleges éjszakára!

 

Legyünk együtt egy helyen a legjobb zenékkel, a túrjunk bele együtt az undegroundba jó mélyen, s áljük átt együtt a Together születését a főváros egyik legtündöklőbb gyöngyszemében, a Club Sensationben!

Kapcsolódó cikkek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó