Pulzar

Partyajánló

Pure Sensation Karácsony @ Sensation

Fellépők
Dátum 2007. december 28.
Helyszín Sensation
Stílus Trip-hop, DownTempo, Chill Out, Tech-house
Pure Sensation KarácsonyA nagysikerű Pure partysorozat folytatódik! Ezúttal egy Karácsonyi és egy Szilveszteri bulival.Sensation

Pure Sensation Karácsony @ Sensation

A nagysikerű Pure partysorozat folytatódik! Ezúttal egy Karácsonyi és egy Szilveszteri bulival.

PURE KÖZLEMÉNY:

"Lassan közeledik az év vége. A karácsonyi ünnepek után várunk mindenkit a két Pure-ral: az első december 28-án, a második pedig Szilveszterkor, december 31-én. Forrón ajánljuk a szilveszteri elővételes jegyet mely 4,500 Ft-ért 4 belépőt biztosít. Bármilyen kérdés merül fel ezzel kapcsolatban, a 06/30-687-7794 es telefonszámon elértek minket. Mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk.

 

A Pure csapat

 

PURE DECEMBER 28. PÉNTEK

 

Először, egy kis ízelítő a december 28. pénteki Pure party-ról. Szerencsére, újra a Sensationben leszünk: idáig talán ez az egyik legszebb Pure helyszínünk. Hogy minden korábban kezdődjön, egy órával előbb nyitjuk a kapukat. A keverőpult mögött a Pure kedvencei: Soneec és Danny L. A színpadon pedig a táncosok, Márkó, és a megatáncos Dani valamint egy élő szaxofonista. Gyertek hozzánk, és indítsátok velünk az év végi party őrületet.

 

Pure Sensation

December 28. péntek 22 - 5ig

Belépő: 1500 Ft vagy aki elővételes Pure Szilveszteri jeggyel jön vagy ott veszi meg, ingyen jutt be.

Club Sensation: Fehérvári út 87.

 

PURE SZILVESZTER 2007-2008

 

December 31-én ismét PURE SZILVESZTER egy vadonatúj helyszínen!

 

Közép-Európa legnagyobb melegeseménye – fővárosunk szívében.

 

Készülj fel újra egy óévbúcsúztatóra és egy új év köszöntőjére, mely csak egy PURE-on történhet. Múlt évben a Moulin Rouge Pure Szilveszter volt a város legnagyobb melegszilveszteri-eseménye, rengeteg külföldi vendéggel. Idén a pazar díszítés, állandó zamatos „meglepetések”, konfettivihar és lufieső mellett, ez nem lesz más.

 

Hogy extázisba és a tánc mámorába kerüljetek, két táncteret biztosítunk, összesen 7 (hét) DJ-vel ­– a house-teremben színtiszta szexivokál-vonal:Vekonyz (Hedkandi music), Mr. Kaufer (Sensation), Kitcho (Fáklya Klub), Canard (DJ Miss Siva személyes ajánlasával), a disco/popteremben pedig: Syasya (Capella), Pico (Capella) és Effendi (Retro Club).  Forrón ajánljuk a korai érkezést, mert mindegyik DJ-t személyesen választottuk. Biztos, hogy percek alatt őrületbe fognak kergetni a táncterek.

 

És még egy pár dolog, amit fontos tudni az idei PURE Szilveszterről. Helyszínünk az Oktogontól és Nyugatitól pár perc gyalog. Nem kell kínlódni a taxival. Ez lesz újra a város legnagyobb melegszilveszteri-rendezvénye, ahol a Fáklya Klub el tud látni egy PURE-méretű szilveszteri tömeget. Öt szinten biztosítunk különböző teret és hangulatot.  Idén még több erőt fektetünk abba, hogy a beengedés és a ruhatár sokkal gyorsabban menjen.

 

A belépő 4 500 Ft lesz elővételben, mely nemcsak a Szilveszteri Pure-t tartalmazza, hanem a december 28-i Pure-t a Sensationben úgy, mint a december 29-i Idol Partit a Baross utca 30. szám alatt található klubban (www.idoltheparty.hu). Az elővételes jegyek december 31-ig lesznek kaphatók a következő helyszíneken:

 

Magnum Szauna – Szauna 69 – Connection Sexshop – Connection guesthouse – Habroló – Mylord – Black Dream – Café Eklektika – Amstel River Café – Mode Étterem – Dec. 28, Pure, Club Sensation

 

Az ajtónál a belépő 5.500 Ft-ba kerül.

 

És még egy dolog, a Pure Szilveszteri jeggyel minden férfi bejuthat afterezni / lazítani a Magnumba január elsején délig.

 

Mindenkinek egy csodálatos 2008!-as évet kívánunk! Várunk mindenkit nagy szeretettel!

 

Pure Szilveszter

Dátum: 2007. december 31., hétfő – 21:00–06:00

Helyszín: Fáklya Klub, 1067 Csengery utca 68.

 

Bővebben

 

Pure Szilveszter

 

Újra eljött az év vége és vele együtt az egyik legfontosabb kérdés: hol töltsük a szilvesztert. Mi természetesen nem szeretnénk benneteket befolyásolni J, csak néhány érvet felsorolni, ami rendezvényünk mellett szól.

 

A méret nem mindig a lényeg, de…

 

Szilveszterkor viszont mindenki szórakozni akar menni, és sokszor a szilveszteri buli egy kis helyen percek alatt elviselhetetlenné, nyomasztó pokollá válhat. Nagy örömünkre, az idei óévbúcsúztatóra találtunk egy olyan helyszínt, mely tágas és elég nagy ahhoz, hogy egy szilveszteri Pure-méretű rendezvény gond nélkül beleférjen.

 

Ha már szilveszter, akkor a menyasszony szép legyen…

 

Az évek során megtanultuk, hogy vendégeink kellemes helyeken szeretnek szórakozni, és ez kifejezetten igaz a szilveszterre. Örömünkre, a Fáklya Klub egy igazán impozáns helyszín, lenyűgöző bejárattal, fő bárteremmel és hatalmas tánctérrel, valamint egy igazi színpaddal. Az épület a múlt század elején épült és minden részletében megtalálható az art deco hangulat. Továbbá a klub összesen öt szinttel rendelkezik, különböző terekkel, ezzel biztosítva, hogy a rendezvény nem egy légtérben történik, hanem más-más helyeken. Ezt megkoronázva egy pazar év végi dekorációval – Pure módra.

 

De ne csak szép legyen, hanem szórakoztató is… 

 

De hiába a tágas, gyönyörű hely, ha nem jó a buli. Nos, mi több mint hat éve szervezünk rendezvényeket és igyekszünk minden részletre odafigyelni, hogy emlékezetes legyen a parti. Aki már járt egy szilveszteri PURE-on, az tudja, hogy a konfettivihartól, a finom falatkákig, a jó zenétől a szexi go-go táncosokig, nincs megállás.

 

Thank you for the music

 

Hogy extázisba, és a tánc mámorába kerüljetek, két táncteret biztosítunk nektek, összesen 7 (hét) DJ-vel – a house-teremben színtiszta szexivokál-vonal:Vekonyz (Candy Euphoria), Mr. Kaufer (Sensation), Kitcho (Fáklya Klub), Canard (DJ Miss Siva személyes ajánlásával), a disco/popteremben pedig: Syasya (Capella), Pico (Capella) és Effendi (Retro Club). Mindenkinek forrón ajánljuk a korai érkezést, mert valamennyi DJ-t személyesen választottuk kiváló tehetségük miatt. Biztos, hogy percek alatt őrületbe fognak kergetni a táncterek.

 

Szervezés, szervezés, szervezés

 

A múltból tanulva, átgondoltuk a kényes pontokat, hogy minél kevesebb időt töltsetek sorban állással. Több ember segíti a gyors beengedést, két külön sorral, és nagyobb személyzet lesz a ruhatárnál is, mint valaha, bármelyik rendezvényünkön.

 

Hogyan jutunk oda

 

A Fáklya Klub egyik nagy előnye, hogy pár perc gyalog a Nyugatitól és Oktogontól. Pontos címe: Csengery utca 68., a VI. kerületben. Ezzel sokaknak megoldódik a kérdés, hogy hogyan juthat el a szilveszteri buliba, és érhet haza. A BKV szilveszteri járatai pont ezen a két csomóponton mennek át. Tehát nem kell várnunk taxira, akár gyalog jöhetünk-mehetünk. És az is egy nagy plusz, hogy a többi meleg-szórakozóhely szintén percek alatt elérhető innen.

 

Money, money, money

 

A Pure Szilveszter belépője 5 500 Ft lesz az ajtónál. Elővételben pedig 4 500 Ft, mely nem csak a Pure Szilveszter-belépőt tartalmazza, hanem további két buli belépőjét is:

- a december 28-i, pénteki Pure-ét a Sensationben. A novemberi Pure-on nagyon sokan voltatok, és csak pozitív visszajelzéseket halottunk. Számunkra aznap este kezdődik a szilveszteri hétvége, a varázslatos Club Sensationben. A pult mögött DJ Soneec és Danny L biztosítják a zenei aláfestést.

- valamint a december 29-i, szombati Idol Partiét a Baross utca 30. szám alatt található szórakozóhelyre. Az Idol egy új partisorozat melegeknek, mely a házibuli hangulatra helyezi a hangsúlyt egy kellemes többszintes helyszínen.

Ezenfelül minden Pure szilveszteri férfi vendég bejöhet ingyen a Magnum Szaunába afterezni január 1-én délig.

Az elővételes jegyek december 31-ig a következő helyeken vásárolhatók meg:

 

Magnum sauna – Sauna 69 – Cibbectuib sexshop – Connection guesthouse – Habroló – Mylord – Black Dream – Café Eklektika – Amstel River Café – Mode Étterem – Dec. 28, Pure, Club Sensation

 

És ki szervezi a bulit?

 

Végső soron, nem mindegy, ki szervezi a bulit. Szerénytelenség lenne azt mondani, hogy mi vagyunk a legjobbak, beszéljenek helyettünk inkább eddigi rendezvényeink: négy White Party, két szilveszter és számtalan Pure a Dokkban, Bedben, Citadellán, a Moulin Rouge-ban és most már a Sensationben. Igyekszünk ismét egy olyan szilvesztert összehozni, ahol jól érezhetitek magatokat és varázslatos körülmények között köszönthetitek az újévet.

 

Reméljük, hogy sokan lesztek velünk szilveszterkor, de bár hol is fogjátok köszönteni az újévet, a legjobbakat kívánjuk nektek!"

 

Pure Szilveszter

Dátum: 2007. december 31., hétfő – 21:00–06:00

Helyszín: Fáklya Klub, 1067 Csengery utca 68.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • BluntBeats Radio

    "Classic and unique beats, down and dirty round the edges, for people who should know better."
  • Bassdrive - Music Beyond

    24/7 Drum and Bass Jungle Radio Featuring Live Shows
  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More
  • SkyNet Radio

    Chillout/Ambient/Lounge Channel
  • Fluid Radio

    New Sounds For A New Age

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó