Pulzar

Partyajánló

10 Years of Klein Records Night @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. október 30.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus DownTempo, Breaks, Minimal, Tech-house,
Electro, Nu Jazz
10 Years of Klein Records Night1848, Bécs. A város népe az utcára tódul, áll a bál és kitör a forradalom. 1996, Bécs. A város népe a klubokba tódul, áll a bál és kitör a forradalom.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

10 Years of Klein Records Night @ A38, Budapest

1848, Bécs. A város népe az utcára tódul, áll a bál és kitör a forradalom. 1996, Bécs. A város népe a klubokba tódul, áll a bál és kitör a forradalom.

A kilencvenes évek közepén Bécsen végigsöprő elektronikuszenei forradalom a nemzetközi klubszcéna egyik legfontosabb központjává tette az osztrák fővárost - és e lendülethez az alaplökést a Kruder és Dorfmeister nevével fémjelzett G-Stone mellett a Klein Records kiadó adta meg.

November 30., Péntek, A38 Hajó

10 Years of Klein Records Night - Bunny Lake (A) live, Markus Kienzl (A) live, DJ Christian Candid (A), DJ Simonlebon (A), DJ Marka

Bunny Lake (A)

A nevét Otto Preminger klasszikus thrilleréről nyerő Bunny Lake ütős elektro-diszkópunkja 2003 óta dobogtatja a szíveket. A két énekessel és egy kütyümesterrel felálló (élőben basszusgitárossal, billentyűssel és látványfelelőssel kiegészülő) zenekar központi alakja kétségkívül az énekesnő, Suzy On The Rocks, aki amellett, hogy mértékadó - és legkevésbé sem mértéktartó - módon hozza az underground díváktól elvárható megjelenést és allűröket, két lábon járó cigarettareklámnak is elmenne. Az állandó dohányzás persze nem zavarja a remek audiovizuális színpadi produkciót: bombasztikus pumpálás, masszív baszusmenetek, tomboló négynegyedek, flitterek, diszkógömb, rock and roll, neonfény és szexuálisan túlfűtött szövegek. A trió első albuma nemrég jelent meg The Church of Bunny Lake címmel.

A zenekar tagjai
Suzy On The Rocks: ének
Christian Fuchs: ének
Dr. Nachtstorm: programozás, laptop

+
Christof Baumgartner: basszusgitár
Bernd Heinrauch: billentyűsök
Leonardo: látvány

Markus Kienzl (A)

Markus Kienzl a Sofa Surfers alapító tagjaként híresült el. A trió példamutató módon ötvözi a rafinált dubokat az absztrakt hiphoppal és némi belassult, füstös dzsesszel. Kienzl szólóakcióiban sem távolodik el e szép hagyománytól, azzal a kis különbséggel, hogy szép ívű, élő szettjeiben némi house-zal, elektrós pumpálással, dancehallal, dubsteppel fűszerezi mindezeket laptopján.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó