Pulzar

Partyajánló

Matt Caseli & Graham Sahara @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2007. október 26.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus Tech-house, Electro, Minimal, Electronica,
Techno, House
Matt Caseli & Graham SaharaOktóber 26-án pénteken egy valóban exkluzív szuperpremierre kerül sor a Pure Privé egyébként sem hétköznapi programpalettáján. Magyarországon először bemutatkozik az ibizai Pacha legprivátabb helyiségének a"funky room"-nak zenei repertoárja,és arca!Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Matt Caseli & Graham Sahara @ Prestige (ex Privé), Budapest

Október 26-án pénteken egy valóban exkluzív szuperpremierre kerül sor a Pure Privé egyébként sem hétköznapi programpalettáján.
Magyarországon először bemutatkozik az ibizai Pacha legprivátabb helyiségének a"funky room"-nak zenei repertoárja,és arca!

A funky room megnevezés alatt semmiképpen sem a funky zene értendő,hanem itt a funky szó alatt a MENŐ,COOL,TRENDY,VIP kifejezésekre gondoljatok:-) A funky room 2007-es dupla mix cd-jét amelyet hivatalosan az ibizai PACHA jelentetett meg Matt Caseli,és Graham Sahara a klub két rezidense mixelte. Matt mixe pure soulful house,Grahamé 100% pumping-vocal house bomba,olyan amire a világon mindenhol "felrobban"a táncparkett.
A harmadik úriember Vaughn-aki szintén a Pure Privé vendége lesz-egész egyszerűen a PACHA funky room hivatalos arca,hahgulatfelelőse,MC-je stb... Nos a világszinten is TOP 3 Úriember október 26-án a Privében teszi tiszteletét hogy elrepítsen Benneteket egyenesen Ibizára egy igazi VIP Party-ra:-) Mert ha PÉNTEK,akkor Ibiza Budapesten egy új dimenzióban a PRIVÉ-ben.

Szeretettel várunk:-) - A Club Privé Team


Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • A38 Colours – Nyári partisorozat az A38 Hajón

    Az A38 Colours az A38 Hajó júniusban induló nyári partisorozata, ami a budapesti elektronikus partiélet legfontosabb szervezőbrigádjainak együttműködéséből született. Az A38 két, koprodukcióban megvalósuló sorozatán, a Technokunston és a Decknologyn kívül a Bladerunnaz, a Monkey6, az NVC, a Hairy és Groovejack vesz részt az együttműködésben, a cél pedig igen világos: létrehozni az idény legizgalmasabb nyári partisorozatát, ahol békésen megférnek egymás mellett a különböző műfajok, stílusok. Egyszerre szórakoztató és előremutató, laza és feszes, forró és hűvös: a londoni szcéna legfrissebb irányzataitól a magyar művészeti akadémiákig terjed a skála, élő koncertekkel, live actekkel, lemezlovasokkal, látványos vizuálokkal és a város legjobb hangrendszerével. Három bárpult, éjszaka is nyitva tartó étteremterasz, légkondicionált koncertterem, langy dunai szellővel hűsített tetőterasz, megújult külső hajóvilágítás, koktélakciók és minden egyéb, ami egy full extrás nyárhoz kell. Ez az A38 Colours, az A38 Hajó nyári partisorozata, minden csütörtök-péntek-szombat éjjel, júniustól szeptember közepéig.
  • Több technót a Parlamentbe! 2010. aug.20. - Videoriport

    Augusztus 20-án alkotmányozó technogyűlést tartottak az Erzsébet téren, ahol a TTP facebook csoportjának tagjai like-jaikkal dönthették el, melyik dj csapat írja a technoalkotmányt. Az eseményen részt vett a Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje. Schmitt Pál egyelőre nem reagált.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó