Pulzar

Partyajánló

Matt Caseli & Graham Sahara @ Prestige (ex Privé), Budapest

Dátum 2007. október 26.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus ismeretlen
Matt Caseli & Graham SaharaOktóber 26-án pénteken egy valóban exkluzív szuperpremierre kerül sor a Pure Privé egyébként sem hétköznapi programpalettáján. Magyarországon először bemutatkozik az ibizai Pacha legprivátabb helyiségének a"funky room"-nak zenei repertoárja,és arca!Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Matt Caseli & Graham Sahara @ Prestige (ex Privé), Budapest

Október 26-án pénteken egy valóban exkluzív szuperpremierre kerül sor a Pure Privé egyébként sem hétköznapi programpalettáján.
Magyarországon először bemutatkozik az ibizai Pacha legprivátabb helyiségének a"funky room"-nak zenei repertoárja,és arca!

A funky room megnevezés alatt semmiképpen sem a funky zene értendő,hanem itt a funky szó alatt a MENŐ,COOL,TRENDY,VIP kifejezésekre gondoljatok:-) A funky room 2007-es dupla mix cd-jét amelyet hivatalosan az ibizai PACHA jelentetett meg Matt Caseli,és Graham Sahara a klub két rezidense mixelte. Matt mixe pure soulful house,Grahamé 100% pumping-vocal house bomba,olyan amire a világon mindenhol "felrobban"a táncparkett.
A harmadik úriember Vaughn-aki szintén a Pure Privé vendége lesz-egész egyszerűen a PACHA funky room hivatalos arca,hahgulatfelelőse,MC-je stb... Nos a világszinten is TOP 3 Úriember október 26-án a Privében teszi tiszteletét hogy elrepítsen Benneteket egyenesen Ibizára egy igazi VIP Party-ra:-) Mert ha PÉNTEK,akkor Ibiza Budapesten egy új dimenzióban a PRIVÉ-ben.

Szeretettel várunk:-) - A Club Privé Team


Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó