Pulzar

Partyajánló

THE DEBUT - Season Opening @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2007. október 5.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus Minimal, Electro, House, Techno
THE DEBUT - Season OpeningItt van az ősz itt van újra…, de ne szomorkodjunk, mert a nagy sikerű nyári The DEBUT partyk ( Bed Beach – Classic, Ricky Ryan, Exclusive Yacht) a szervezők ősszel ismét belehúznak.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

THE DEBUT - Season Opening @ Prestige (ex Privé), Budapest

Itt van az ősz itt van újra…, de ne szomorkodjunk, mert a nagy sikerű nyári The DEBUT partyk ( Bed Beach – Classic, Ricky Ryan, Exclusive Yacht) a szervezők ősszel ismét belehúznak.

Hol máshol is tehetnék ezt, mint a főváros egyik legszebb, legjobb clubjában a Priveben, amely egyben új rezidenciánként is szolgál. Októbertől sem térnek le a megkezdett útról és elfelejtve a mások által már agyon bookolt, hazajáratott djket, ők mindenképpen csak az újat és a minőséget próbálnak nekünk bemutatni. Ezúttal két olyan úriembert hoznak el nekünk Londonból, akik még sohasem jártak hazánkban. A két név Jimpster és Tom Morgan. Jimpster már nagy öregnek számít, bejárta már az egész világot, míg Tom szemtelenül fiatal, ugyankor rendkívül tehetséges. Tehetségéről csak annyit, hogy ő Desyn Masiello felfedezettje, személyes kedvence. Mindkét úriember a “seggrázós” stílust képviselik, tehát ismét számíthatunk a megszokott hangulatra, minőségi zenékre.

Jimpster & Tom Morgan biógráfia.

Jimpster

A brit Jamie Odell aka Jimpster és Audiomontage immár 15 esztendeje producerkedik, remixel és DJ-zik. Mindemellett éppen egy évtizde már, hogy társtulajdonosként elindította és sikeresen felfuttatta a Freerange Records-ot. Zenei neveltetése és nyitottsága a zenei irányzatok tekintetében tökéletesen tükröződik a szerzeményeiben is. Ezzel persze gyorsan népes rajongótáborra tett szert az egész világon az elektronikus zenei szcénában, legyen szó downtempo-ról vagy house-ról is szó. Elég ha azt mondjuk: ő Roger Odell, a Shakatak dobosának fia. Akinek ez mond valamit, annak nagyon is sokat!

1997-ben jelent meg a Messages From The Hub LP-je Jimpster név alatt ami éppúgy, mint az akkoriban megjelenő és Audiomontage néven futó 12 inchesei komoly alapot szolgáltattak arra, hogy Jamie-t megjegyezzék a táncparkett ördögei, de a remixei is hatalmas elismerést szereztek neki (eddig már több mint 50 jelent meg!). A számtalan underground produkcióban való társszerzői szerepét pedig felsorolni sem lehet.
A harmadik Jimpster LP az Amour címet kapta, és a saját Freerange-énél jött ki. A szakmai kritika és a közönség is földig hajolt a kiváló zenei anyag és szerzője előtt, ami azért lássuk be, csöppet sem véletlen. A 2006-ban az év legjobb 20 szerzői albuma köztt emlegették. Csaknem ugyanakkor jelent meg Ben Watt híres Buzzin’ Fly labelénél a Square Up (2006 szeptember). A track a mérvadó brit

DJ Magazine Top 5-ös listáján landolt a hónap felvételeinek rangsorában.
Jamie mindezzel egyibőben DJ-ként is belopta magát a zenerajongók szívébe – de nemcsak szülőhazájában, hanem küldöldön is. A csúcsminőségű house muzsika nála mindig is hagnsúlyozottan főszerephez jutott és jut, ennek ellenére nem riadt vissza egy-egy alkalmi stílusbeli kiruccanástól sem, így nem siekrült őt a mai napig sem beskatulyáznia sekinek. ennek köszönhetően szerepelt már számtalan, teljesen különböző irányzatot magáénak valló híres klubban és partihelyszínen, eseményen. (Pl. a londoni Fabric-ben, a frankfurti Cocconban vagy a 11-ben Amszedamban)
Jamie emellett tagja a híres The Bays-nek, az egyik leghíresebb live formációnak a világon. Spontaneitásuk és lenyűgöző technikai tudásuk a legmagasabb művészi színvonallal párosulva valóságos megaélvezetet nyújt a a legvájtfülűbb közönségnek is. A világ leghíresebb fesztiváljait már meg sem kezdik szervezni a meghívásuk nélkül. (pl. Glastonbury, The Big Chill, Womad, Lowlands, Bestival stb.)

 

Tom Morgan

A 21 éves Tom Morgan a zenének él, amióta csak az eszét tudja. Zenei ízlése már egész kicsi korában is széles spektrumot ölelt fel, ami hozzásegítette, hogy haladó gondolkodása kialakuljon, és a hangzások sokféleségét később rendszerben lássa és alkalmazza. Miután megvette első lemezjátszóit 14 évesen, beleásta magát a dance zenék világába, és meg sem próbálva elkerülni sorsát, aljutott a klubok táncparkettjétől a DJ pultig.

Zenei ízlés terén számos nagy klasszis befolyásolta, Danny Tenagliától Danny Howells-en keresztül Ralph Lawsonig és Fransois Kevorkainig. Ha a DJ pultban álll, dögös funk, deep és tech groove-ok adják a zenéje karakterét, s éppoly örömmel melegít be egy partit, mint amennyire szívesen mér mély basszusos csapásokat a tomboló közönségre a főidőben, de a levezetés is a kisujjában van.
Tom állandóan arra törekszik, hogy minden DJ szettjével megérintse közönségét. A trackek összeválogatása, a különleges akapellák alkalmazásától olyan egyedi, senkiéhez sem hasonlítható az ő zenei világa, s pontosan ez az, ami kiemelte őt a többi feltörekvő tehetség közül. Tálentuma mellett nem lehet közönbösen elmenni, nem véletlenül halmozták el oly sokan a legnagyobb nevek közül is dícsérő szavakkal. Desyn Masiello felfedezettje, aki tavaly a DJ Mag szavazáson őt nevezte meg a legkiemelkedőbb jelenlegi újoncnak.

Kiváló érzékkel válogatja össze Tom Morgan a hangzásokat – amit persze Desyn is azonnal kiszúrt, s egy percig sem teketóriázott, mielőtt meghívta voln a híres Alternative Route kiadójához munkatársnak. Ennek köszönhetően kiszélesedett Tom kapcsolatrendszere, rengeteg addig soha nem hallott zenéhez férhetett hozzá, így gyakorlatilag a nap minden percét zenehallgatással tölthette.
Ezek után, de még mindig 2006-ban Tom bejárta az egész világot, s játszott pl. számos dél-amerikai országban (Argentia, Brazília), fellépett Mexikóban, továbbá Európában (Bulgária, Norvégia, Olaszország, Anglia, Skócia), mindemellett olyan nevekkel pörgethetett egy DJ pultban, mint Nick Warren, Jimmy Van M, Omid 16B, Jody Wisternoff, Spirit Catcher, Ricky Ryan, Hernan Cerbello, balErik, Nick DK vagy Gabriel Sordo.

Emellett azért egy kis időt a stúdióban is eltöltött, Somnus Corppal és Phunktastikkel ütött össze néhány tracket.
Idén, azaz 2007-ben indította el saját kiadóját a Disciteca Music-ot Dana Berquisttel, Erik Molthe-val és Somnus Corppal. Természetesen kizárólag minőségi elektronikus tánczenékre koncentrálnak, s lehetőséget adnak arra, hogy más ifjú tehetségek szerzeményei eljussanak a közönséghez.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó