Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Nincspardon - Rabbit, Ruby, George @ Ifjúsági Ház

Fellépők
Dátum 2007. szeptember 22.
Helyszín Ifjúsági Ház, Baja
Stílus Drum and Bass
Nincspardon - Rabbit, Ruby, GeorgeA bajaiak mindig kitalálnak valamit csak hogy kidönthessék a ház falát valamelyik este …. halhatnánk ezt nagyon sok „szakember” szájából az electronikus tánczenei közösségen belül. Az igazság az hogy valami mégis van benne, mert talán tényleg a bajai party-k azok amik nagy százalékban valami délutáni kulturális eseményhez kapcsolódnak.Ifjúsági Ház

Nincspardon - Rabbit, Ruby, George @ Ifjúsági Ház

A bajaiak mindig kitalálnak valamit csak hogy kidönthessék a ház falát valamelyik este …. halhatnánk ezt nagyon sok „szakember” szájából az electronikus tánczenei közösségen belül. Az igazság az hogy valami mégis van benne, mert talán tényleg a bajai party-k azok amik nagy százalékban valami délutáni kulturális eseményhez kapcsolódnak.

Az Európai Mobilitási Hét alkalmából az Autómentes Napon, szeptember 22-én, szombaton ismét megrendezzik a CRiTICaL MaSS kerékpáros felvonulást Baján. A menet a Szentháromság térről indul 16 órakor.
A felvonulás célja, hogy felhívák a figyelmet az utcákon egyre nagyobb számban megjelenő kerékpáros közlekedő érdekeire. A felvonulás előtt 14 órától változatos programokkal várják az érdeklődőket.

de este:

A Nincspardon.com <http:/​/​nincspardon.com/​> bemutatja Critical Mass After
2007.09. 22. (szombat)
*Ifjusagi Haz*, Baja (Petofi sziget)
*Belepo: * 800 HUF
*Fellep: *rabbit (Toreshatar) , Ruby (Nincspardon), Gergoe (Nincspardon)

Info : http:/​/​thc.nincspardon.hu; http:/​/​nincspardon.com

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó