Pulzar

Belépő
LányoknakIngyenes
Fiúknak1 500 Ft

Partyajánló

Progressive Xmas @ Dokk, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. december 25.
Helyszín Dokk, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Drum and Bass, House, House, Progressive House,
Dance, House, Progressive House, Techno
Progressive XmasMinden rendes ember a családja körében tölti a szeretet ünnepét, és ez szerintünk is így van rendjén. Fenyőtű, mákos bejgli, kocsonya, vörösboros jókedv, ajándékbontogatás és csendes éj. Kis szerencsével senki sem veszi majd észre, hogy a december 23-i Strictly buli afterjaként délelőtt még a Coronitában mulattál; még egy kicsivel több szerencse és az össznépi békés családi megértés pedig épp elég ahhoz, hogy az ünnepet éjfél után újfent barátaid körében folytasd.Dokk, Budapest, Hajógyári sziget

Progressive Xmas @ Dokk, Budapest

Minden rendes ember a családja körében tölti a szeretet ünnepét, és ez szerintünk is így van rendjén. Fenyőtű, mákos bejgli, kocsonya, vörösboros jókedv, ajándékbontogatás és csendes éj. Kis szerencsével senki sem veszi majd észre, hogy a december 23-i Strictly buli afterjaként délelőtt még a Coronitában mulattál; még egy kicsivel több szerencse és az össznépi békés családi megértés pedig épp elég ahhoz, hogy az ünnepet éjfél után újfent barátaid körében folytasd.

Huszonnegyedikérõl másnapra virradóan, éjjel egytõl ugyanis ismét nyitva állnak a Coronita kapui. Reggel aztán szépen irány haza (nem afterozunk a cimbikkel!), vár a jó puha ágyikó, majd a nagyi konyhájában még mindig bõséges kínálattal csalogató karácsonyi kulináris életöröm.

Így aztán estére újra erõtõl duzzadva (jóllakva) indulhatsz útnak, most már a Dokk Disco felé véve az irányt. Huszonötödikén este Chriss, Kühl és Slam Jr is a Dokk Karácsony vendégei, Te miért ne csatlakoznál? Sot, ha már a Hajógyári szigeten jársz aznap éjjel, akkor az elsõk közt csodálhatod meg Budapest vadiúj szórakozóhelyét, a Stúdiót, ahol Flyerz party várja a karácsonyi vándorokat.
Boldog Ünnepeket!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó