Pulzar

Partyajánló

Drum Club - Sub Focus @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2005. augusztus 27.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus House, Trance, Tech-house, Progressive House,
Minimal, House, Goa, Hard Techno,
Electro, Disco, Dance, Breakbeat,
Acid
Drum Club - Sub FocusAndy C jelenlegi kedvence és a Ram legújabb üdvöskéje Sub Focus, aki tavaly tűnt fel először a toplistákon és a kemény zenéket pörgető DJ-k szettjeiben. A kongás, szállós 'Strobe', a nomen est omen 'Acid Test' és az idei partihimnusz, az 'X-Ray' producerének története alapvetően a mázlira épül.Mokka Cuka

Drum Club - Sub Focus @ Mokka Cuka

Andy C jelenlegi kedvence és a Ram legújabb üdvöskéje Sub Focus, aki tavaly tűnt fel először a toplistákon és a kemény zenéket pörgető DJ-k szettjeiben. A kongás, szállós 'Strobe', a nomen est omen 'Acid Test' és az idei partihimnusz, az 'X-Ray' producerének története alapvetően a mázlira épül.
A kis Nick kölyökként a sulibandában basszusgitározott, és bömböltette a rockzenét orrba-szájba. Később beköszöntött nála a dance korszak, és olyan dolgok hallatán, mint a korai Prodigy vagy M-Beat és General Levy 'Incredible'-je már nem látott annyi lehetőséget a rockban, mint új kedvencében. Így a kis Nick 13 évesen rozzant Acorn kompjúterén megírta első ütemeit és autodidakta módon ismerkedett a zenekészítő programokkal. Hobbija szenvedélyévé vált, amit olyannyira komolyan vett, hogy felcseperedvén elvégzett egy hangmérnöki tanfolyamot is. Mindeközben sorra gyártotta haverjainak saját szerzeményeiből a 'Másnak ne játsszd le' CD-ket. A mázlifaktor akkor emelkedett életében, amikor egyik ilyen CD-je a Ram vezér, überdj Andy C lejátszójában landolt. Andy nemcsak tehetségesnek találta a fiút, de órákon belül fel is hívta és a 'Down The Drain' és a 'Hotline' a Ram testvérlabelén a Frequency-n landolt. Ilyen háttérrel már ment minden mint a karikacsapás, azóta Nick egy zenéje a Ram Raiders 6. részén, az 'X-Ray' pedig önálló maxin landolt. Sub Focus jelenleg feltehetően az egyik legirigyeltebb alakja lehet a színtérnek, hiszen a Pendulum mellett drum and bass arcként neki jutott az a megtisztelő feladat, hogy korábbi kedvencei, a Prodigy 'Smack My Bitch Up' számát remixelje.

Drum Club pres. Sub Focus
2005. augusztus 27.
Mokka Cuka
ingyenes

line up
Sub Focus (Ram)
SKC (Tactile)
Statik

web
www.mokkacuka.hu
www.ramrecords.com
www.bladerunnaz.com
www.tactile.hu
www.drumandbass.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Itt az új Cielo club válogatás

    A new york-i Cielo klub közzétette következő válogatás albumuk tracklist-jét, amit a két rezidens Dj Nicolas Matar és Willie Graff mixel.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó