Pulzar

Partyajánló

Drum Club - DJ Ink @ Mokka Cuka

Dátum 2005-06-11
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
Drum Club - DJ Ink2005. június 11.-én Drum Club a Mokka Cukában! Az ingyenes rendezvényen fellépnek: DJ Ink (Metalheadz, Renegade Hardware, Architecture), Bal Stealth és Sizenine! Mokka Cuka

Drum Club - DJ Ink @ Mokka Cuka

2005. június 11.-én Drum Club a Mokka Cukában! Az ingyenes rendezvényen fellépnek: DJ Ink (Metalheadz, Renegade Hardware, Architecture), Bal
Stealth és Sizenine!

Drum Club
_dátum: 2005. június 11.
_helye: Mokka Cuka
_ingyenes!

_line up:
DJ Ink (Metalheadz, Renegade Hardware, Architecture)
Bal (Bladerunnaz)
Stealth (Bladerunnaz)
Sizenine (Bladerunnaz)

DJ Ink (Metalheadz, Renegade Hardware, Architecture)

Ink 1992 óta pörgeti a lemezeket, akkoriban kalózrádiókban játszott a bulik mellett, az egyik adónál akadt össze Loxy-val, akivel azóta is sokat dolgozik együtt. A Metalheadz csapatba Kemistry és Storm révén kerültek be, de csak jóval később, 2002-ben debütáltak a kiadónál, a Twisted Third Mind EP-vel. Közben a durva drum and bass központi kiadójánál, a Renegade Hardware-nél is aktívak, számos maxi, EP és albumos szereplés öregbíti nevüket külön is.


Ink saját kiadót is irányít Architecture néven, itt producertársaival (Loxy, Dylan, D. Kay, J Dub) egy nagylemezt is jegyez Can U Draw Sound címmel. Ink, elválaszthatatlan társa Loxy, valamint Dylan és Keaton jungle iránti szeretete kelti életre a rövid ideig működő Four Horsemen projektet, amelynek tagjai akkori szerzeményeikkel életre keltik a neo-jungle-t és bulikon a négyes egész éjjel adagolja az újkor és a régi idők hip hop mintákra épülő kemény dzsungelhangzását. Ink és Loxy a gyökereket sem felejti: Fifth Element néven néhány haverjukkal nemcsak hip hop alapokat gyártanak, de a mikrofont is magukhoz ragadják.
A 2004-es évben a Metalheadz újraindított remixeklabelén, a Razor's Edge-en öltöztették modern köntösbe Goldie klasszikus, Angel című számát úgy, hogy közben hűek maradtak az eredetihez.
Mint sokan mások, Ink és Loxy is felfigyelt a kanadai színtér producereinek friss, mégis a drum and bass-ből oly sokat hiányolt régi hangulatot visszahozó hangzására. Ezekből igazolt az Arcitecture jónéhányat a Stranjah and Gremlinz párostól, Outlook-tól, Visionary-től, akik Loxy új Karma nevű kiadójánál, a Soul:R-nál és a Metalheadznél is jeleskednek majd.

Aki ott volt a karácsonyi bulin az biztosan örül, hogy újra egy jó bulival gazdagodhat, ráadásul szabadtéren. Aki meg nem, annak itt a lehetőség, hogy most ne maradjon ki!

_web:
www.mokkacuka.hu
www.metalheadz.co.uk
www.tovmusic.com
www.architecture-recordings.com
www.bladerunnaz.com

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó