Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 300 Ft

Partyajánló

AAD Special - Dj Flix @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. április 23.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus House, Electro, Minimal, Breakbeat,
House, Tech-house
AAD Special - Dj FlixAz idei téli A38-as szezon zárásaként az egyik általunk respektált kiadó, a 10Kilo Recordings vezérét látjuk vendégül az Artemovszk-on.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

AAD Special - Dj Flix @ A38, Budapest

Az idei téli A38-as szezon zárásaként az egyik általunk respektált kiadó, a 10Kilo Recordings vezérét látjuk vendégül az Artemovszk-on.

2005. április 23. (szombat)
A38 hajó, Pázmány Péter rakpart, Budapest

Fellépõk:
DJ Flix (UK), DJ Naga, Fine Cut Bodies, Grasshop (bb.hu)

Belépõ: 1700HUF
(elõvételben és tagságival: 1300HUF)

Infoline: 06306458513 / richi@chi-recordings.com


DJ Flix (10Kilo - UK)

Felix Oram neve kevéssé lehet ismert a szcénában annak ellenére, hogy munkásságával jónéhányunk összefuthatott már.
12 éve kezdett bakelitezni, így mára kiforrott zenei érdeklődésű, széleslátókörű DJ-vé nőtte ki magát. Repertoárjából nem hiányzik a breakBeat, house, electro, techHouse, vagy downtempo sem, ízlését pedig kitően tükrözi az általa (illetve barátjával Richard Bloor-ral közösen) irányított 10Kilo Recordings is, ahol évek óta a kiadványokon szereplő zenék kiválasztásáért is felelős. És hogy kiket terelt egy csapatba Mr.Oram? Csupa zenei nagyágyút: Proper Filthy Naughty, PMT, Nathan Coles, DJ Hal, Red Star, Smithmonger, stb... Mindeközben hangmérnöki diplomáját megszerezve a Plank stúdióban (Bushwacka zeneműhelye) kamatoztatta tudását. Nem mellékesen a harmadik Layo&Bushwacka album, vagy Mr.C (ex-Shamen) zenéinek kidolgozása közben arra is maradt ideje, hogy DJ-ként járja a világot (Argentina, Brazília, Japán).
Tehát pörgeti az egyébként méltán elismert 10kilo korongokat, a Ministry Of Sound rádióban heti műsort vezet, emellett igazgatja a label dolgait és friss projektbe kezdett Ronnie-val (PFN), melynek outputja hamarosan a boltok polcaira kerül. Mit várhatunk?
AAD-hez méltó zenei válogatást: a menü house, electro, breakbeat, brokenBeat, és kistesóik.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó