Pulzar

Klub

Cím Budapest, Hajógyári sziget
Weboldal www.bedbeach.hu
Férőhely  
Terület  

Bed Beach

A nyári szórakozóhelyek királynője, az egyetlen hely, ahol Ibiza és Miami Beach partikultúrájának színvonalán bulizhatsz. Hatalmas Buddha-szobra előtt elhaladva lenyűgöző látványként fogad egy óriási Swarovski-csillár, táncterét pedig - nevéhez méltón - kényelmes kanapék övezik.

A modern tánczene nyári fővárosa, a Hajógyári Sziget hófehér gyöngyszeme minden pénteken és szombaton 22 órától várja igényes, trendi vendégeit a Duna partján. Négy hónapig élvezheted itt a nyarat, a legnívósabb bulikat, a legtökéletesebb partihangulatot, a színvonal és szépség páratlan harmóniájában.


Havonta egy kivételes alkalommal kerül megrendezésre mindig szerdai napon a legkülönlegesebb esemény, a White Party. Ekkor fehér ruhát öltenek az ország legdivatosabb fiai és lányai, hogy igazi ünnepi hangulatban töltsenek együtt egy felejthetetlen éjszakát. Eső és szélvédett táncterén rossz idő esetén is forró hangulatban bulizhatsz! A BED BEACH nem csak a legtrendibb magyar közönség, hanem a nemzetközi partikultúrában jártas külföldi szakértők és vendégek elismerését is kivívta.

Forrás:bedbeach.hu

Archív partyajánlók

DJ-k

Játszott zenei stílusok

  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó