Pulzar

Deep Beep Records 002 - Lemon Popsicle - Distance

A nemrég alakult Deep Beep Records folytatja a menetelést: hamarosan itt az új, második EP-jük!

 Alig pár hete számolhattunk be róla, hogy milyen remek fogadtatásban részesült az első megjelenésük, az NTFO - Uberha EP. Azóta nem kisebb nevek játszották a rajta hallható zenéket, mint Michel De Hey, a Djuma Soundsystem, Kolombo, Tom Budden, Bas Amro, Westboy, Julien Chaptal, Layo & Bushwacka, iO, Hector Couto, Lauhaus és még sorolhatnánk.

Most pedig eljött az idő, hogy újabb örömhírrel szolgáljunk a vadiúj kiadó szurkolótáborának: július elején landol a virtuális lemezboltok polcain a második kiadványuk, Lemon Popsicle – Distance című EP-je. A Lemon Popsicle név egyetlen deep-house kedvelőnek sem lehet idegen. A csapat nem kisebb kiadókon jelent már meg, mint a Tanzbar, a Rebirth, a Dieb vagy a Blufin. Ezek után nem túlzás azt állítani róluk, hogy az elektronikus zene egyik zászlóshajójáról van szó esetükben. 

A "Distance" maga a nagybetűs HOUSE zene. Virtuóz módon ötvözi a modern és a hagyományos hangszereket, amivel szokatlan és igen egyedi atmoszférát teremtenek, melybe a hallgató könnyedén belefeledkezik otthon a kanapén vagy éppen a nyári napsütésben, egy hideg koktél mellett.

A kiadvány második trackje a címadó felvétel remixe, amit Garen Darennek köszönhetünk. Sokaknak még új lehet a név, ám akit takar, az korántsem, ugyanis Max Demand legújabb művésznevéről van szó, s így már biztosan sokaknak felcsillan a szeme. Garen Daren remixe egyértelműen a táncparkettre termett. Igazi boogie-s tech-house, ami minden bizonnyal a legjobb nyári bulik egyik mozgatórugója lesz!

Web:

http:/​/​www.deepbeeprecords.com

http:/​/​www.facebook.com/​pages/​Deep-Beep-Records/​146764045342815

http:/​/​www.myspace.com/​deepbeeprecords

http:/​/​www.soundcloud.com/​deepbeeprecords

http://www.twitter.com/deepbeeprecords


Latest tracks by Deep Beep Records

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Kapcsolódó cikkek

 • Nic Fanciulli – Telibe talált

  Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
 • Elmarad az I Love Deep!

  A Sundanceparkba meghirdetett szerdai és csütörtöki elektronikus rendezvények, így a július 15-i és augusztus 5-i I Love Deep is, elmarad.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó