Pulzar

Hír

ELECTRONIC BEATS - HS. NYEREMÉNYJÁTÉK

Létrehozva 2008. április 11., 17:55

ELECTRONIC BEATS - HS. NYEREMÉNYJÁTÉK

A T-Mobile electronic beats programsorozatának idei nyitóeseményére, a 12 órás Hyperspace megapartyra még várnod kell néhány napot, ám az electronic beats - Hyperspace nyereményjátékával már készülhetsz a bulira. Egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolnod, és ha szerencsés vagy, Tiéd lehet a nyeremények egyike. A helyes választ beküldők között,kisorsolunk 10 darab Hyperspace 2008 CD-t, 3 db Nokia 5310 Xpress Music mobiltelefont és 10db VIP jegyet az április 19-én, este 8 órakor kezdődő HYPERSPACE-re. A fődíj pedig egy kétszemélyes találkozó kedvenc dj-del a T-Mobile jóvoltából!


Ahhoz, hogy nyerj, nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolnod az alább kérdésre, majd válaszodat elküldeni a 06-30-44-44-550 nem emeltdíjas SMS számra április 16-án éjfélig:

 

Ki mixeli a Hyperspace 2008 CD-t?



JÁTÉKSZABÁLYZAT:

Az electronic beats - Hyperspace nyereményjáték hivatalos játékszabályzata:

 

Az electronic beats - Hyperpsace meghirdetett SMS játékban a résztvevők között ajándékokat sorsolunk ki.

 

 

 

 

A játék időtartama: 2008. április 9. - 2008. április 16.

 

Nyeremények:

§         1db kétszemélyes meet&greet csomag VIP jeggyel

§         10db VIP jegy

§         3db Nokia 5310 MusicExpress mobiltelefon

§         10 db Hyperspace 2008 CD

 

 

A játékban részt vehet bárki, aki mobiltelefonnal rendelkezik és az electronic beats - Hyperpsace nyereményjáték kérdésre a helyes választ SMS-ben elküldi a 06-30-44-44-550-ös nem emelt díjas telefonszámra.

 

 

 

A sorsolás egy sorsolóprogram segítségével történik, a nyertest telefonon értesítjük.

Egy játékos többször is részt vehet a játékban nyerési esélyeinek növelése céljából, azonban egy hívószámról csak egy alkalommal nyerhet a játék időtartama alatt.

 

 

Amennyiben a nyeremény átadása sikertelen, a nyereményre a pótnyertesként kisorsolt játékos válik jogosulttá. Társaságunk azt a személyt tekinti nyertesnek, akit a telefonon történő értesítéskor a nyereményjátékban részt vett telefonszámon játékosként megneveznek nevének és címének egyidejű közlésével.

 

 

Cégünk nem ajánlja a játékban való részvételt harmadik személy előfizetésében levő hívószámokról. Az előfizetői - felhasználó jogosultságból fakadó vitákkal kapcsolatosan cégünk mindennemű felelősséget elhárít.

 

A deadcode production kft. nem vállal felelősséget azért, ha az SMS küldés átmenetileg technikai vagy egyéb okokból nem lehetséges az előfizető birtokában lévő készülékkel.

 

 

A játékban a deadcode production kft. dolgozói és azok családtagjai nem vehetnek részt. A játékkal kapcsolatos jogi reklamációt nem fogadunk el.

 

 

A deadcode production kft. fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a nyereményjátékot módosítsa vagy megszüntesse.

 

 

A deadcode production kft. a játékosok személyes adatait a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeli. A játék sorsolásának alapjául szolgáló adatlistát a sorsolást követően megsemmisíti.

 

 

 

Deadcode Production Kft.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

  • Látványos videó Daniel Savio-tól!

    Minden, ami Daniel Savio - Monkey Pee Monkey Poo című anyagával kapcsolatos, az fura.
  • Minilogue (Live/DJ) helyszínváltozás!!!

    Hairy közlemény: "Hittünk, bíztunk és tettünk is azért, hogy az év utolsó Hairy buliját Budapest legújabb klubjának falai között éljük meg VELETEK. Az idő azonban csak nem akart megállni, sőt egyre jobban sie-tett. Ellenünk dolgozott. Félkész vagy (el)kész? Merült fel a kérdés, ami mára választ is talált magának. Pici türelmet kérünk még, higyjétek el megéri. A legújabb Minilogue live természetesen nálunk fog debütálni, csupán a hely változtat színt. A december 29-i rendezvény, a Corinthia Grand Hotel Royal ***** Royal Clubjában kerül meg-rendezésre. A maximális audio élmény érdekében mindkét teremben a francia L'ACOUSTICS - napjaink egyik, ha nem a legjobb - hangrendszere teljesít majd szolgálatot, a vizuális hatá-sokról pedig a Monkey Presso gondoskodik."

Biográfiák

  • Rizkid

  • Beta

    Beta (Csillag Béla) ’75 októberében látta meg a napvilágot, majd a zene egész gyerekkorát végig kísérte, ugyanis édesapja nagy bakelitgyűjtő hírében állt. A ’92-es DMC Hungary bajnokságon látottak, hallottak hatására ’93 januárjában két barátjával (Cuki és Nuon) megalapították a MCG Studiot.
  • Booka Shade

    A Booka Shade egy német electrohouse-duó. Walter Merziger és Arno Kammermeier alapította, akiket a frankfurti elektronikus zene színterének tapasztalt lemezlovasaiként szoktak jellemezni.
  • Naga

    Polgári nevén Fejér Balázs. A nyolcvanas évek végén került szorosabb kapcsolatba a zenével, Iván Lendül nevű zenekarával a Nap-Nap fesztiválon mutatkozott be. Egyik alapítója volt a Tilos Rádiónak, és a Törökfürdő magazin techno oldalait szerkesztette.
  • Denis Karimani

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó