Pulzar

Partyajánló

Pure Lust pres: Hazai Nyitás @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2019. január 25.
Helyszín Toldi Klub
Stílus House
Pure Lust pres: Hazai NyitásEbben az új sorozatban Danival egy kicsit szeretnénk a háttérbe vonulni, inkább teret adva a vendég előadóknak. Régi vágyunk, hogy bemutathassunk olyan fellépőket, akik munkásságát nagyra tartjuk de a budapesti éjszakában sokszor nem jutunk el megismerni a fellépők Pure Lust zeneiségéhez közel álló arcait.Toldi Klub

Pure Lust pres: Hazai Nyitás @ Toldi Klub

Ebben az új sorozatban Danival egy kicsit szeretnénk a háttérbe vonulni, inkább teret adva a vendég előadóknak. Régi vágyunk, hogy bemutathassunk olyan fellépőket, akik munkásságát nagyra tartjuk de a budapesti éjszakában sokszor nem jutunk el megismerni a fellépők Pure Lust zeneiségéhez közel álló arcait.

Első körben:

Bété

Szegedről érkezik Filus Norbert a balkáni és hazai népzenéket dolgoz át slow és az újraéledő disco ütemeire. Tavaly nyáron sikerült olyan előadókkal egy színpadon játszania Ozorán mint Acid Pauli, Matanza és Barrio Lindo.

Tigran

Az Orient Karma házigazdája, volt lehetőségünk nála is fellépni. Elkötelezettségét és alázatosságát tökéletesen mutatja az Oriental Deephouse felé, hogy megtanult az örmény népihangszeren a dudukon játszani. Őrületes örményeink Amen Miran, Viken Arman, Hraach előszeretettel fújják bele minden nótájukba.
Ezzel megspékelve írja Tigrán is zenéit amiből tuti kapunk egy nagy adaggal.

Rah-Miro

Az örök mosolygó, perui, kalóz, festő barátunk aki már többször megcsákjázta nálunk a Pontoon színpadát. Mindig nagyon örülünk ha a pultban láthatjuk a Taka Tuka fenegyerekét.

Stereostrip:

A 360 bár rezidense, akinek sok zenélést köszönhetünk a város egyik legszebb panorámájában.
Emlékszem Peti mennyire meglepődött, hogy a közönségünk milyen jól reagált a féltett kincseire amiket sosem tudott lejátszani. Most is várjuk, hogy ilyen meglepetéseket húz elő.

Belépő/Entry:1500.-Ft

www.facebook.com/​events/​513829589111907/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó