Pulzar

Partyajánló

P L A S T I C with Rødhåd @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2018. október 26.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Techno
P L A S T I C with RødhådRØDHÅD nagyon rövid idő alatt vált Berlin egyik legkeresettebb előadójává. Mély, erőteljes, sötét és melankólikus: ezek a kulcsszavak jutnak eszünkbe, ha zenei stílusjegyeket szükséges érinteni.Akvárium Klub

P L A S T I C with Rødhåd @ Akvárium Klub

RØDHÅD nagyon rövid idő alatt vált Berlin egyik legkeresettebb előadójává. Mély, erőteljes, sötét és melankólikus: ezek a kulcsszavak jutnak eszünkbe, ha zenei stílusjegyeket szükséges érinteni.

A '90-es évek végén szervezőként kezdte elektronikus zenei pályafutását Berlin külvárosában, 2009-ben Dystopian néven rendszeres klubsorozatba kezdett, amit olyan legendás helyek fogadtak be, mint az Arena Club, TAPE Club vagy a Horst Krzbrg (ORIGINAL).

Az áttörés 2010 környékén következett be, mikor a Berghain /​ Panorama Bar és RØDHÅD találkoztak. A 'liezon' olyannyira jól sikerült, hogy azóta is regulár vendégként találkozhat vele a nagyérdemű a hétvégék végezetekor és a társulás óta olyan klubok látóterébe került, mint a FUSE, CONCRETE, TrouwAmsterdam és olyan fesztiválok headlinereként jelenik meg, mint az Awakenings, vagy a Melt Festival.

LINE UP:
RØDHÅD
SanFranciscoBeat (Official)
GABOR KRAFT

TICKETS:
Early-bird: 3.000 HUF
Presale I: 4.000 HUF
Presale II: 5.000 HUF

VIP:
Presale I: 7.000 HUF
Presale II: 9.000 HUF

Deadcode: https:/​/​goo.gl/​ncivuo

www.facebook.com/​events/​1925714004216939/​


Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó