Pulzar

Partyajánló

The Debut Winter Classics @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2017. december 2.
Helyszín Cinema Hall
Stílus House
The Debut Winter ClassicsIndítsd klasszikus hangulatban a telet a Debut Winter Classics buliján.Cinema Hall

The Debut Winter Classics @ Cinema Hall

Indítsd klasszikus hangulatban a telet a Debut Winter Classics buliján.

Jeges felfrissülés a tél kezdetén, ami inkább lesz forró, mint hűvös, 6 hazai arc maximális tánctér perzselő klasszikus dallamaival.

Tavaly november közepén került sor az utolsó The Debut Winter Classics bulira, amit idén a Debut crew egészen a tél derekáig húzott, halasztott. Pedig sokan várjuk minden évben, hiszen ennél nagyobb hőmérsékleti különbséget aligha tud bármelyik buli is produkálni. Kint a fagyos mínuszok, bent a forró hangulat! Csak hazai arcok felemelő zenékkel biztosítják a biztonságos zenei utazást, melyet az elektronikus zene által belengett mozink tánctere közvetít körénk.

Tradicionálisan idén is a The Debut Band hármas fogata; Dandy, Garay és Moonline a garancia a tökéletes szórakozásra. Jó tudni ezekből a sorokból, hogy utoljára élvezhetjük a három egybecsengő név által sugárzott ütemeket, mivel Dandy a jövőben a zene aktualitására koncentrál és nem lép fel többet klasszik szettel.

Őket az idei alkalommal három olyan fellépő egészíti ki, akik hosszú éveken keresztül biztosították a hazánkba érkező fellépők tökéletes le- és felvezetését. Chriss, Khül és Surprise lesz az, akik nagy zenei tapasztalatukkal idén még magasabbra emelik a The Debut Winter Classics éjszakát.

A téli hidegben tehát a megszokott forró hangulatban várnak bennünket. Érezzük együtt, élvezzük közösen, éljünk egy pillanatra együtt, december első szombat éjjelén a legjobb kalsszik zenékkel!

Dj's: Garay / Dandy / Moonline
Very special guests Dj’s:
Chriss Ronson, Kuhl, Surprise

Start: 23.00 / end: 07:00
18+

www.facebook.com/​events/​1983128021964865/​

Helyszín

Adatbázis hiba! Próbáld újra később! Ha tartósan fennáll a probléma, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó