Pulzar

Partyajánló

Be Massive Label Night x LOCO & JAM x Illegal @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2017. november 24.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Techno, House
Be Massive Label Night x LOCO & JAM x IllegalEgy hazánkban már rég nem hallott, azonban igencsak aktuális DJ/producer páros érkezik a soron következő Be Massive x Illegal Control eseményünkre.Akvárium Klub

Be Massive Label Night x LOCO & JAM x Illegal @ Akvárium Klub

Egy hazánkban már rég nem hallott, azonban igencsak aktuális DJ/producer páros érkezik a soron következő Be Massive x Illegal Control eseményünkre.

Az ír duó 2009 környékén robbant be a köztudatba a „Medusa” című kislemezükkel, amire szinte a teljes techno-szcéna felfigyelt (Nastia talán ennek a track-nek is köszönheti kezdeti népszerűségét). Onnantól kezdve nem volt megállás a srácok számára, olyan ikonikus nevek táskáiban landoltak a szerzeményeik, mint pl. Carl Cox, John Digweed, Adam Beyer, Umek vagy éppen Marco Bailey, csak néhány világklasszist említve. Manapság olyan listavezető kiadóknál találkozhatunk a nevükkel, mint pl. a Suara, a Terminal M, a Yoshitoshi, a Tronic, vagy éppen az Octopus. A Loco & Jam hangzásra az atmoszférikus, felfrissítő, ám mégis lendületes techno vonal jellemző, remek produkcióik a világ számtalan szegletébe „elrepítették” már őket, nagy örömünkre szolgál a párost ismét kis hazánkban fogadni.

•Fellépők:

LOCO & JAM

Metha

Baluca

Raul Young

Somazed

Outing.Live

Avika

•Belépő:

Elővétel I : 2500 FT (online only)

Elővétel II: 3000 Ft

Helyszínen: 3500 Ft

Online: https://www.residentadvisor.net/events/1029349

www.facebook.com/​events/​1883851908609945/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó