Pulzar

Partyajánló

Pure Lust: Viken Arman Live! (Fr) @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2017. november 17.
Helyszín Toldi Klub
Stílus Electronic
Pure Lust: Viken Arman Live! (Fr)Viken Arman, a hasonló gondolkodású művészek nemzedékével az elektronikus zene korlátait nemcsak a jövő felé, hanem a múlt felé is tolja. Az ősrégi dallamokat kapcsol össze elektronikus ütemekkel, hogy mágikus hangulatokat hozzanak létre, amelyek túlmutatnak a tánczenén, gazdag kultúrákat hoznak létre a misztikus zenei utazásokban.Toldi Klub

Pure Lust: Viken Arman Live! (Fr) @ Toldi Klub

Viken Arman, a hasonló gondolkodású művészek nemzedékével az elektronikus zene korlátait nemcsak a jövő felé, hanem a múlt felé is tolja. Az ősrégi dallamokat kapcsol össze elektronikus ütemekkel, hogy mágikus hangulatokat hozzanak létre, amelyek túlmutatnak a tánczenén, gazdag kultúrákat hoznak létre a misztikus zenei utazásokban.

A jazz és a klasszikus zenével való felemelkedésnek köszönhetően a Keith Jarett, Erik Satie, Bill Evans, Jay Dilla, Ricardo Villalobos és az arab diva Oum Khalthoum nagyon sokoldalú zenei hátterét érinti alkotásaiban.

Mint művész, Viken nagyon közel áll ehhez a gyökerekhez és történelemhez. "Soha ne felejtsd el, soha, de maradj a jövő felé fordulva, építs fel magadat és haladj előre”.

Amikor nem zenél, Viken arra összpontosítja energiáját, hogy tovább támogassa és ápolja ezt a különleges és gazdag zenei világot. Megalapította a Denature Records-ot, amely - mint leírja - több mint egy címke és több mint egy művészcsalád. Valamint saját eseményeket szervez a SOUQ Fesztiválon.

Zenéjét etnikai hatások jellemzik, ami feltárja a szenvedélyes felfedezőt, amelyet megtestesít.

Line Up:

Viken Arman Live! (Fr)

End Rob

Daniel Ban

Daniel Santiago

More info soon..

www.facebook.com/​events/​139885989968065/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó