Pulzar

Partyajánló

Thissizz Len Faki

Fellépők
Dátum 2017. május 5.
Stílus Techno
Thissizz Len FakiA Thissizz sorozat hónapról hónapra összeköti az underground elektronikus zene, új- és állócsillagait, legsokoldalúbb előadóit, a műfaj újdonságai iránt olthatatlan kíváncsisággal és nyitottsággal bíró klubereivel. Mindezt Budapest sokat látott klubjaiban vagy akár alternatív rendezvényhelyszínen, de mindenvégig megalkuvást nem tűrő hang- és fényrendszeren.

Thissizz Len Faki

A Thissizz sorozat hónapról hónapra összeköti az underground elektronikus zene, új- és állócsillagait, legsokoldalúbb előadóit, a műfaj újdonságai iránt olthatatlan kíváncsisággal és nyitottsággal bíró klubereivel.
Mindezt Budapest sokat látott klubjaiban vagy akár alternatív rendezvényhelyszínen, de mindenvégig megalkuvást nem tűrő hang- és fényrendszeren.

Együtt voltunk már a brazil tehetséggel, ANNA-val, a nagy visszatérővel, Dusty Kid-el, az örök Monika Kruse-al, a berlini techno páros, Pan-Pot-al, egy megismételhetetlen Dj szetten osztoztunk Ame-al, óriásit buliztunk az elektronikus zene talán legismertebb arcával és egyértelmű nagykövetével: Pete Tong-al, illetve a legendás Green Velvet-el, most pedig érkezik legújabb albumával, Nick Warren és Jody Wisternoff közös formációja, a Way Out West, idén visszatér a múlt évben nagy sikert aratott Monika Kruse, és debütál Jay Lumen, Eelke Kleijn egy közel egész estét Dj szettel kápráztatott, most pedig érkezik Len Faki!

Hosszú szettek, különleges fények, egyedi hangok, boldog arcok: Thissizz P.A.R.T.Y.

Line up:

Len Faki
David Temessi
Steam Shape


belépők:
elővétel 1: 2500 Ft (ELFOGYOTT)
elővétel 2: 3000 Ft
elővétel 3: 3500 Ft
a rendezvény napján és a helyszínen: 4000 Ft

VIP: 4000 / 5000 Ft (elővételben) / 6000 Ft (a rendezvény napján és a helyszínen)

online:
One Ticket: https://oneticket.hu/thissizz-len-faki-298
Resident Advisor: https://www.residentadvisor.net/event.aspx?956016
személyesen: One Ticket jegyiroda, 1084 Budapest, Bacsó Béla utca 8. hétfőtől péntekig 10-18 óra között.

www.facebook.com/​events/​722826654542531/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó