Pulzar

Partyajánló

We Are Cre8tion pres. Sascha Dive @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. november 26.
Helyszín Corvin Club
Stílus House, Techno
We Are Cre8tion pres. Sascha DiveA We Are Cre8tion sorozat Sven Väth kiadójának producerét hozza el november 26-án a Corvin Clubba, ahol így a legjobb house-okra számíthatunk!Corvin Club

We Are Cre8tion pres. Sascha Dive @ Corvin Club

A We Are Cre8tion sorozat Sven Väth kiadójának producerét hozza el november 26-án a Corvin Clubba, ahol így a legjobb house-okra számíthatunk!

A Chriss Ronson nevével fémjelzett Cre8tion Records újra lendületbe mozdult. A kiadó új arculatot, új koncepciót kapott, amibe a szórakozás, mint elengedhetetlen kellék csatlakozott be, megtestesítve a We Are Cre8tion partisorozatot. Ennek következő állomásaként november 26-án a sorozat vendége a Cocoon Recordings producere, a német Sascha Dive lesz.

Saschat az előre gondolkodó, kifinomult hangzások képviselőjeként tartják számon, akinek belső zenei ébredéséhez főként a Detroit és New York vonalról érkező behatások voltak segítségére, még a 90-es évek közepén és végén. Erősen befolyásolták a deep house keresztapjainak is kikiáltott előadók, mint például Moodyman, Chez Damier vagy Ron Trent, akik által zenei ízlése a mély, telt house, valamint a kifejező, tartalmas hangzások irányába indult fejlődésnek.

Miközben az elmúlt évtizedben világszerte játszotta az észveszejtő house és techno szelekcióit, saját hangzásvilágát is megteremtette, melyek produceri munkájának gyümölcseként olyan kiadóknál jelentek meg, mint a Bedrock, 8bit, Tsuba, Freebase, Deep Labs, Raum, Musik, vagy a Stir15 Recordings. Nem mellesleg Sven Väth is felfedezte magának és azonnal lehetőséget teremtett, hogy a Cocoon Recordings is tagjai közt üdvözölhesse.

2007-ben Deep Vibes néven indította el saját kiadóját, ahol Robert Dietz, Christian Burkhardt, Ray Okpara és például Markus Fix munkái jelentek meg, többnyire VINYL kiadásban! Mert Saschanak fontos a zene megfelelő használatához annak fizikai jelenléte, és számára a hang úgy az igazi, amikor a fekete korongokról szórhatja szét a mélyebbnél mélyebb hangfoszlányait.

November 26-án is ez fog történni, ahol mély és még mélyebb grooveok, morajló hangörvények sötétségében veszhetünk el, önfeledt táncban, a Corvin Club két termében is.

A main stage táncterének tökéletessé tételéről Sascha Dive mellett a sorozatot megálmodó Chriss Ronson szelekciója; a Hi!Fly sorozat és kiadó élvezeteket bontogató Yvel & Tristan párosa; valamint a house egyik elsőszámú hazai képviselője, Jaffa Surfa gondoskodik, míg a kisteremben David Mole a sötét, budapesti ütemeket, a DAIDAI trió a Pécsről érkező déli hangulatot, Surprise pedig új lemezeivel az érzelmes house-t teremti meg ezen az éjszakán!

Jegyek már extra kedvezményesen kaphatók a oneticket.hu oldalon!

A room: Sascha Dive, Chriss Ronson, Yvel & Tristan, Jaffa Surfa

B room: David Mole, DAIDAI, Surprise

www.facebook.com/​events/​166937167093377/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó