Pulzar

Partyajánló

Thissizz Pete Tong @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2016. július 15.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus House
Thissizz Pete TongA Thissizz sorozat hónapról hónapra összeköti az underground elektronikus zene, új- és állócsillagait, legsokoldalúbb előadóit, a műfaj újdonságai iránt olthatatlan kíváncsisággal és nyitottsággal bíró klubereivel.Akvárium Klub

Thissizz Pete Tong @ Akvárium Klub

A Thissizz sorozat hónapról hónapra összeköti az underground elektronikus zene, új- és állócsillagait, legsokoldalúbb előadóit, a műfaj újdonságai iránt olthatatlan kíváncsisággal és nyitottsággal bíró klubereivel.

Mindezt Budapest sokat látott klubjaiban vagy akár alternatív rendezvényhelyszínen, de mindenvégig megalkuvást nem tűrő hang- és fényrendszeren.

Együtt voltunk már a brazil tehetséggel, ANNA-val, a nagy visszatérővel, Dusty Kid-el, az örök Monika Kruse-al, a berlini techno páros, Pan-Pot-al, egy megismételhetetlen Dj szetten osztoztunk Ame-al, és hamarosan érkezik az elektronikus zene talán legismertebb arca és egyértelmű nagykövete: Pete Tong, illetve a legendás Green Velvet.

Hosszú szettek, különleges fények, egyedi hangok, boldog arcok: Thissizz P.A.R.T.Y. 

Biztosra megyünk, az Akvárium Klubban! Nem adunk esélyt a kiszámíthatatlan időjárásnak, legyen kánikula vagy éppen fagy, ha esik, ha fúj, az állandó, kellemes hőmérséklet, a kiváló hang és a látványos fénytechnika, nyáron is garantált az Akvárium Klub Nagyhalljában!

Line up:


Pete Tong
Metha
Marco Grandi

belépők:
rajongói: 3000 Ft (korlátozott számban)
kedvezményes: 4000 Ft
normál: 5000 Ft
VIP: 7000 Ft

www.facebook.com/​events/​1744946525746468/​

Helyszín

Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó