Pulzar

Partyajánlók

2016. július 15., péntek

2016. július 15., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2016-07-15] ■■ Next Level ■ Valentino Khan (Owsla / USA)
    @ A38

    Skrillex felfedezettje, a bajszáról és a hihetetlen partibombáiról elhíresült VALENTINO KHAN első önálló európai turnéján az A38-on is fellép a Next Level szervezésében.
    Bővebben
  • [2016-07-15] Thissizz Pete Tong
    @ Akvárium Klub

    A Thissizz sorozat hónapról hónapra összeköti az underground elektronikus zene, új- és állócsillagait, legsokoldalúbb előadóit, a műfaj újdonságai iránt olthatatlan kíváncsisággal és nyitottsággal bíró klubereivel.
    Bővebben
  • [2016-07-15] Psychedelia Crew pres. NYESS WEEKEND
    @ R33

    Arra gondoltuk hova is lehetne tetézni eme nyeseményt :D Ezért 2 napos buli rendezésébe bele vágunk .
    Bővebben
  • [2016-07-15] ★ Corvin Club x Bedroom pres. Archie Hamilton ★
    @ Corvin Club

    Közel 6 éve már, hogy a bedroom csapat a budapesti éjszakában ténykedik. Megannyi különleges helyszín után ezt szülinapot idén a Corvin Clubban ünneplik, Archie Hamilton társaságában. Talán nem túlzás azt mondani, hogy a srácok egy rég várt nevet hoznak a közönségnek Archie személyében, aki nem csak dj-ként, de producerként is kiváló. Az angol származású úriember munkáit egy fajta hipnotikus utazáshoz lehetne hasonlítani a techno és a house határai között, mély basszusokkal és gördülékeny groove-okkal, melyeket olyan kiadók jegyeznek, mint a BodyParts records, NG TRAX, Memoria, Fasten Musique Concrete, Kina Music és a bedroom szíve csücske, a FUSE London. Mindezek mellett Archie saját (vinyl only) kiadója a moscow records és Moss Co. is szépen muzsikál, melyen saját szerzeményei mellett sok más neves előadó is helyett kapott már. Naptárjában egymást érik a Sonar, Fuse, HYTE, Sonus kaliberű rendezvények, ezért mély boldogsággal tölt el minket, hogy Corvin csapatának segítségével végre mi is elhozhatjuk nektek.
    Bővebben
  • [2016-07-15] Friday w/ Chris.SU
     

    Ingyenes lazulás jó idő esetén az A38 Hajó orrteraszán a Bladerunnazzal pénteken délután 5-től este 10-ig. Korhatár nincs!
    A menü: jungle, liquid drum and bass és koktélakciók!
    Bővebben
  • [2016-07-15] The Hustle Vol. 18
    @ Fogas Ház

    Kovary havonta jelentkező saját partysorozata a Fogas Házban, fókuszban a legújabb house, bass house, deep house, future house és nu disco zenékkel.
    Bővebben
  • [2016-07-15] Szitu at Corvin Terrace
    @ Corvin Club

    Mi a SZITU? - ez a kérdés, mikor indul egy nehéz hét után a hétvége, mikor végre pénteken délután összefutsz a barátokkal és belekortyolsz az első hideg italodba. SZITU? - pénteki meló után édes a lazulás, Budapest legnagyobb tetőteraszán, mely épp most kapott új külsőt,
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó