Pulzar

Partyajánló

Badgirls 15th Bday with AUDIOFLY @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2015. július 4.
Helyszín Track Terrace
Stílus House, Deep-House, Progressive House, Tech-house
Badgirls 15th Bday with AUDIOFLYKedves Barátunk! 15 évet számba venni, értékelni és megemlékezni róla nem könnyű feladat! Ahogy az ember - úgy egy klubest életében is rengeteg olyan emlék, pillanat és momentum van, ami maradandó és átformálta, megváltoztatta életünket... A Badgirls 1,5 évtizede is tele van ilyen gyöngyszemekkel és ezt szeretnénk megköszönni mindenkinek, ez alkalommal Budapesten is!Track Terrace

Badgirls 15th Bday with AUDIOFLY @ Track Terrace

Kedves Barátunk! 15 évet számba venni, értékelni és megemlékezni róla nem könnyű feladat! Ahogy az ember - úgy egy klubest életében is rengeteg olyan emlék, pillanat és momentum van, ami maradandó és átformálta, megváltoztatta életünket... A Badgirls 1,5 évtizede is tele van ilyen gyöngyszemekkel és ezt szeretnénk megköszönni mindenkinek, ez alkalommal Budapesten is!

A trió életében a szülővároson - Kecskeméten és Kecelen - kívül a főváros és Szeged játszott mindig is meghatározó szerepet - így természetes volt, hogy itt is összetrombitáljuk a baráti társaságot, annál is inkább, mert az utóbbi időben rengeteg ismerős, közeli barát költözött a fővárosba, vagy rendszeresen teszi tiszteletét egy-egy közösen megrendezett bulin. Közösen, azaz közösségben gondolkodva vettünk részt az elmúlt években a The Debut - Cinema Hall és immár Track Terrace crew-val akár a "Mozis", akár a "Kasino-s" vagy a "Cinematiné-s" bulikban. Közös értékek, közös attitűd és gondolatok mentén szakmáról, zenéről, vagy éppen közönségről az a "titok" ami e sikeres kooprodukciók épültek. Ehhez ragaszkodva egyértelmű volt hogy egy olyan duó-t hívunk meg spéci díszvendégnek erre a jeles alkalomra, akikkel 9 év alatt most már több mint 10 bulit éltünk meg! Az AUDIOFLY párosa része lett ennek a közösségi élménynek ahol a közös nevezőt természetesen a zene szolgáltatja, a katalizátor pedig az a barátság mely összefűz velük - veletek bennünket!

Ezzel a közösségi élménnyel várunk benneteket egy közös ünneplésre ahol ajándék Dj Magazint, Badgirls matricát adunk ajándékba, de Badgirls limitált palacokzású Bort, Badgirls trikókat és pólókat is lehet majd nyerni!

Audiofly / James Cole / Shabaam / Pat Duff

Badgirls & Cinema Hall Crew

www.facebook.com/​events/​753942228059288/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó