Pulzar

Partyajánlók

2015. július 4., szombat

2015. július 4., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2015-07-04] Badgirls 15th Bday with AUDIOFLY
    @ Track Terrace

    Kedves Barátunk! 15 évet számba venni, értékelni és megemlékezni róla nem könnyű feladat! Ahogy az ember - úgy egy klubest életében is rengeteg olyan emlék, pillanat és momentum van, ami maradandó és átformálta, megváltoztatta életünket... A Badgirls 1,5 évtizede is tele van ilyen gyöngyszemekkel és ezt szeretnénk megköszönni mindenkinek, ez alkalommal Budapesten is!
    Bővebben
  • [2015-07-04] Deepfields Special #4
    @ Corvintető, Budapest

    A sorozatra ezúttal két vendég is érkezik Ukrajnából, akiket meggyőzőbb, ha saját megjelenéseik mutatnak be helyettünk, de árulkodó lehet azon kiadók sora is, amelyekkel korábban már összekötődött nevük. Ilyen például a BodyParts, Tzinah, Sensibil, Novus, Valioso vagy a még fiatalnak számító, kizárólag bakelit formátumban publikáló RAZOM Records, melyet saját kezűleg irányítanak a srácok. Produceri munkáik és fellépéseik során együtt, és külön-külön is szoktak tevékenykedni, ezúttal egy hosszú b2b set keretében lesz szerencsénk meghallgatni őket - Budapesten először.
    Bővebben
  • [2015-07-04] BEDROOM [day&night#02]
    @ WNDRLND

    A júniusi nyárindító bulink remek hangulatban és sok új élménnyel gazdagodva telt, ezért júliusban Meseország kapui újra kitárulnak előttünk, hogy ismét egy délutántól hajnalig tartó szeánsz részesei lehessünk. A hely továbbra is kutyabarát, jöhettek bringával és ismét lesznek koktél akciók, amelyek elég jól beváltak, csak úgy mint a Zsombi féle Bedroom Shot. A hely varázslatos atmoszféráját ismét a kézműves house és techno szelek járják majd át, melyek szelektorait gondosan megválogattuk.
    Bővebben
  • [2015-07-04] Lick the Click! SUNBURST #77
    @ A38

    A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
    Bővebben
  • [2015-07-04] WE NEED UNDERGROUND special
     

    A We need Underground leginkább azokat szólítja meg akiknek elegük van a hétről-hétre agyon hallgatott mainstream zenékből. Szeretnénk egy olyan közösséget, partysorozatot létrehozni ahol igen is számít az, hogy milyen zene szól.
    Bővebben
  • [2015-07-04] POOL&BEER #2
    @ Vituki Uszoda

    Másodszor is befoglaljuk a Vitukit!
    Bővebben
  • [2015-07-04] PsyLegal Vol.I
    @ Neon Bar

    A nyári időszakban bulik tömkelegével találkozhattok, de ha még mindig nem lenne elég egy új partysorozattal szeretnénk kedveskedni nektek. Akár végig táncolnátok az éjszakát, akár egy kellemes hideg ital mellett családias környezetben töltenétek az időtöket itt lehetőségetek lesz rá. A jó társaság, a nagy beszélgetések, és az önfeledt tánc mellé a legjobb zenék járnak.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó