Pulzar

Partyajánló

NIGHTDRIVE pres: KYLE HALL @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2014. július 4. – 2014. július 4.
Helyszín Toldi Klub, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus Dub, Minimal, Electro, House
NIGHTDRIVE pres: KYLE HALLA Detroit-i csodagyerek Kyle Hall eléggé korán, egészen pontosan 11 évesen kezdett el foglalkozni a House műfajjal. A helyi legendák pl. Mike Huckaby keze alatt tanulta a lemezek pörgetését. 16 éves korában már megjelent az első ep-je az FXHE kiadó gondozásában.Toldi Klub, 0, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

NIGHTDRIVE pres: KYLE HALL @ Toldi Klub

A Detroit-i csodagyerek Kyle Hall eléggé korán, egészen pontosan 11 évesen kezdett el foglalkozni a House műfajjal. A helyi legendák pl. Mike Huckaby keze alatt tanulta a lemezek pörgetését. 16 éves korában már megjelent az első ep-je az FXHE kiadó gondozásában.

Ilyen fiatalon ez már magában siker, de Kyle Hall zsenialitása nem fért bele csak a House műfajba, 2008-ban elindította saját kiadóját Wild Oats néven és az üzenet tisztán látszott, ez az elektronikus zene jövője. Az első kiadvány “The Worx of Art EP 1” bemutatta, hogy mennyire mesterien ért a deep house-tól egészen a soulful hip-hop-ig. Teljesen mindegy, hogy éppen milyen műfajjal kisérletezik ami a keze alól kikerül már első hallásra felismerhető. Azóta csak halmozza a kiritikai és közönség sikereket és olyan sokszínű és különböző kiadóknál jelennek meg a munkái mint pl. a Warp, Clone, Objektivity, Hypercolour és még sorolhatnánk.

Július 4-én a Toldiban mutatja meg, hogy miért is őrülnek meg érte a világ minden pontján.

A helyi erőt pedig egy hazalátogató Zovek, Tom Select, Crimson és a Fort Madeline képviseli, mindezt Martin Audio hangrendszeren.

lineup:

Kyle Hall

Crimson

Zovek

Tom Select

Fort Madeline

start:23:00

belépő/entry:1500huf

www.facebook.com/​events/​679780522088580/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó