Pulzar

Concorde presents SUTTER CANE (AT) flyer

Partyajánló

Concorde presents SUTTER CANE (AT) @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. július 4.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Techno, Tech-house, Hard Techno
Concorde presents SUTTER CANE (AT)A Concorde nyári kiadásában egy régi ismerős, az ausztriai Sutter Cane lesz a srácok vendége július 4-én az A38 tetőteraszán!A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Concorde presents SUTTER CANE (AT) @ A38, Budapest

A Concorde nyári kiadásában egy régi ismerős, az ausztriai Sutter Cane lesz a srácok vendége július 4-én az A38 tetőteraszán!

Adrien egész életét a techno határozta meg, így nem csoda, hogy egy örökké tartó szenvedélyre talált a zenében. A bécsi kíválóság mindig is része volt az aktuális szerveződéseknek és kitartó munkájával folyamatosan formálta a műfaj alakulását. Az elmúlt időszakban több kezdeményezés is fűzödik a nevéhez. Elindította BOINK! nevű sorozatát, ami mára a város legsikeresebb klubsorozata lett, ahol barátai mellett a legnagyobb előadók tűnnek fel a pultban hónapról-hónapra. Producerként sem tétlenkedett az évek során, hiszen a Phobiq, MB Elektronics, Sleaze, Rhythm Converted kiadók köreiben is örömmel látják. Megalapította a Driving Forces-t, ami mára már egy nemzetközileg elismert label lett. A DFR és a hozzá tartozó ügynökség olyan nagy neveket tudhat magáénak, mint Sasha Carassi, Sam Paganini, Markantonio, Alan Fitzpatrick, Joey Beltram, Marco Bailey, Mark Broom vagy Roberto Capuano.

Hipnotikus és kemény hangzása, egyedülálló karaktere és technikája mind közre játszott abban, hogy hamar elismert legyen a szcénában és bejárja Ausztria legjobb klubjait és fesztiváljait. Dinamikus és sajátos DJ szettjei mindig a legjobbak közé emelték őt, ami lehetőséget adott arra, hogy legnagyobb helyszíneken is bizonyítson; Mayday, Urban Art Forms, Ruhr in Love és a legendás Gazometer falait is bevette már olyan európai klubok mellett, mint a Trezor, Flex, Batofar.

Visszatérő vendégünk sokak kedvence, hiszen mindig különleges atmoszférát teremt. Mindenképp érdemes lesz velünk tartani ezen a nyári estén az A38 nyitott tetőteraszán!

Line-up:

SUTTER CANE (Driving Forces / Abstract - AT)

James Cole & Shabaam

Nils

SveTec

Lifeform

Látvány: VJ Flux

HELYSZÍN: A38

JEGYEK:

Jegyár elővételben: 1200 Ft

Jegyár az esemény napján 01:00 óráig: 1500 Ft

Jegyár az esemény napján 01:00 óra után: 1800 Ft

Elővételes jegyek a hajón és online a www.a38.hu oldalon válthatóak meg!

www.facebook.com/​events/​258797704304508/​


Flyer

Helyszín

 • A38

  Petőfi híd, budai hídfő

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2014-08-02] Lick the Click! SUNBURST #60
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
 • [2013-12-14] TECHNOKUNST BD-03 / DAVE CLARKE
  @ A38, Budapest

  Nagy ünneplésre hívunk titeket harmadik születésnapunk alkalmából, talán az eddigi legnagyobbra. Tudjuk, hogy merész a kijelentés három év, számos díj és olyan vendégek után, mint Ben Klock, Marcel Dettmann, Robert Hood, Luke Slater, Surgeon, vagy Ben Sims, de ezt a harmadik évfordulót valóban egy olyan művész segít most nekünk emlékezetessé tenni, aki még a nagyok között is óriás. A Technokunst decemberi vendége Anglia egyik legmeghatározóbb elektronikus zenésze, a „Techno Bárója”, Dave Clarke!
 • [2013-11-22] All Inn Showcase Budapest pres. Winter Season
   

  Mint azt már sokan tudjátok az őszi/téli szezonban a román techno forradalom három kultikus figuráját láthatjuk vendégül három egymást követő hónapon keresztül. Raresh, Petre Inspirescu és Rhadoo által képviselt társulat az [a:rpia:r] néhány év alatt szinte a semmiből emelte Bucharestet az európai techno szcéna Mekkájává. Munkájuk, játékuk és jellegzetes hangzásuk új stílusirányzatot teremtett.
 • [2013-11-16] COMPACT DISCO - THE STORM Lemezbemutató koncert
   

  Egy teljesen új koncertműsorral készülünk. Velünk tart Török Emese (dob) és Lahucsky Kriszta (gitár) is. Csak annyit ígérhetünk, hogy ez a "viharos" buli egészen biztosan elsöprő lesz.
 • [2013-11-16] TECHNOKUNST+SOUNDHEAD_BD w/ HEIKO LAUX (DE)
  @ A38, Budapest

  Mindig nagyon izgalmas, amikor egy nagy veterán pár évre visszahúzódik, teret ad a fiatalabb generációnak, majd alkalmanként olyan erővel zúz vissza a légkörbe, hogy a visszatérés senki figyelmét nem kerüli el. Éppen ez van soron következő bulink hősével is, akit vendégül látnunk igen nagy öröm: a novemberi Technokunst főfellépője nem más, mint a „Kancellár” maga, Heiko Laux!
 • [2013-11-02] FeelGood pres: SCARY HALLOWEEN
  @ A38

  November 2-án igazi kísértet hajóvá változik az A38 amit ellepnek a zombik és a legfélelmetesebb jelmezbe öltözött figurák. Lidércnyomás szövi be az egész este hangulatát, amelyről LUDMILLA és speciális 'Halloween' szettel készülő DUBLIC ikrek, valamint B'ANDRE, STER, HORVEE és CARTRIDGE gondoskodnak.
 • [2013-11-01] StayFly pres. BLOND:ISH
  @ A38, Budapest

  Februári emlékezetes fellépésük után most végre ujra Budapestre érkeznek a "szőkék"!
 • [2013-10-25] Primitive Beats by Végrepéntek!
   

  Különös jelenségre figyelhetünk fel október 25-én, mikor is fiatalok tömeges vonulásának lehetünk szemtanúi a budai alsórakparton az A38 állóhajó környékén!
 • [2013-10-22] TECHNOKUNST / BEN KLOCK (DE)
  @ A38

  Ben Klock az elmúlt tíz év technójának legfontosabb alakja, s ez nem a mi költői túlzásunk: évek óta ezekkel a jelzőkkel emeli őt folyamatosan egyre magasabbra a nemzetközi sajtó, a szakma, valamint természetesen a közönség – és persze az a tömött koncertteremnyi technorajongó, akik tavaly márciusban, arcukon letörölhetetlen mosollyal táncolták át azt a bizonyos éjszakát az A38 Hajón. Elérkezett a folytatás ideje, büszkén jelentjük be nektek újra: Ben októberben ismét a Technokunstra látogat!
 • [2013-10-19] StayFly 4th Bday Bash w/ "H.O.S.H
  @ A38

  Október 19-én ünnepeljük 4 éves fennállásunk! Erre az alkalomra egy rég várt kedvencünket H.O.S.H-t prezentáljuk!!!
 • [2013-10-12] Ninjabreakz pres.
  @ A38, Budapest

  Ninjabreakz presents: Run The Night
 • [2013-10-11] Dansmusiq
  @ A38, Budapest

  Dansmusiq bemutatja: KOLLEKTIV TURMSTRASSE (Diynamic, Musik Gewinnt Freunde, Connaisseur / Germany)
 • [2013-10-04] Y-Production pres: SYMPHONIX & MONOLOCK live acts
   

  2012-es év általatok megszavazott legjobb Y-Production-os partyja a Symphonix volt....így hát új év új lemez és újra elhoztuk hozzátok,hogy ezúttal a világ egyik legjobb hangtechnikáján hallhassuk zenéjüket és új számaikat.
 • [2013-09-24] Random Trip
  @ A38, Budapest

  A Random Trip Delov Jávor vezetésével a szabad és határtalan zenélést hozza a jól ismert Random Szerda és Gimmeshot improvizatív klubok nyomdokaiban.
 • [2013-09-21] Lick The Click - Sunburst!
  @ A38, Budapest

  A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja, a város első teljes értékű nappali tánc"estje", amely végre se nem after, se nem before: ebéd utáni lazulás a Dunán, bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek fagylaltok és italok egészen naplementéig.
 • [2013-09-20] HouseFactorya Records Night
  @ A38

  Másodszor is hatalmas house, tech-house, balearic és még több hasonlóan kiváló forrásból táplálkozó nagymester egy szédületes estén a tetőteraszon !!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó