Pulzar

Partyajánló

NIGHTDRIVE pres: SOUNDWAVE FESTIVAL LAUNCH PARTY @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2014. március 14.
Helyszín Toldi Klub, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus House, deep, NuDisco
NIGHTDRIVE pres: SOUNDWAVE FESTIVAL LAUNCH PARTYHa a természetet ki lehetne fejezni zenével akkor Flako munkássága állna hozzá a legközelebb.Toldi Klub, 0, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

NIGHTDRIVE pres: SOUNDWAVE FESTIVAL LAUNCH PARTY @ Toldi Klub

Ha a természetet ki lehetne fejezni zenével akkor Flako munkássága állna hozzá a legközelebb.

Hangzása olyan mintha egy másik dimenzióba menekülnénk egy túlnépesedett világ elől. Ebben az eklektikus ütemek, telt szintetizátorok, fortyogó jelek és kiszámíthatatlan drop-ok világában rejlenek Flako stílusjegyei. Ezért is nem meglepő, hogy a Londonban élő és Berlinben nevelkedett művésznek olyan nevek vitték a zenéjét a világban mint Gaslamp Killer vagy Hudson Mohawke. Jelenleg ő európa egyik első számú beatmakere, live szettjei az elektronikus zene legjobbjai közé tartoznak teljesen távol a szokásos laptop bambulástól. 
2011-ben megjelent “The Mesektet” 30(!) számból álló albuma akkorát szólt, hogy azóta folyamatosan turné és studió között ingázik és olyan előadóknak végez produceri munkát mint pl Fatima, akinek a legutóbbi albumán kizárólag ő szolgáltatta a beateket. Persze egy ilyen kaliberű alkotónak ez is kevés ezért hozta létre alteregóját Dirg Gerner-t aki egy modern soul/r&b hangzást képvisel zenéjében. Most pénteken a NIGHTDRIVE és a Soundwave fesztivál szervezésében a Toldiban tehetségének mi is tanui lehetünk. 

lineup:

flako/live/
headhsotboyz
nakedkool
anto
eirik

visuals: lo bot

start:22:00
belépő/entry:1000

www.facebook.com/​events/​528898180556659/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó