Pulzar

Concorde presents Gary Beck flyer

Partyajánló

Concorde presents Gary Beck @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2013. február 2.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Techno, Hard Techno, trap
Concorde presents Gary BeckA Concorde csapata februárban az elmúlt évek egyik legkiválóbb techno producerét, Gary Becket látja vendégül az A38 hajón!A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Concorde presents Gary Beck @ A38, Budapest

A Concorde csapata februárban az elmúlt évek egyik legkiválóbb techno producerét, Gary Becket látja vendégül az A38 hajón!

Gary Beck termékeny és invenciózus alakja a jelenlegi elektronikus zenei szcénának. Hírnevét megalapozta az igazán sajátos, kemény ugyanakkor kifinomult és kísérletező hangzásvilága, amely a legkeresetebb előadók közé emelte, és elrepítette a világ legjobb klubjaiba és fesztiváljaira.

Ma már a szcéna nagyjainak bizalmát és támogatását élvezi; Adam Beyer, Chris Liebing, Speedy J, Slam, Len Faki és Richie Hawtin is előszeretettel építi szettjébe a skót tehetség megjelenéseit. Az évek során lehetősége nyílt kiadványait megjelentetni a Drumcode, Soma, Electric Deluxe és Saved kiadóknál is.

Az elmúlt időszakban sorra halmozta a sikereket kiadványaival, amelyekkel mindig meg tudott újulni, de mégis megtartotta bennük igazi egyéniségét. 2012 szeptemberében jelent meg első albuma, amely a „Bring A Friend” nevet kapta, és minden előzetes várakozást sikerült felülmúlnia.

Saját kiadója, a BEK Audio 2009-ben indult útjára, ahol az általa nagyra becsült művészek kapnak teret, olyanok, mint Speedy J, Mark Broom, Mr. G és Mark Reeve.

Az eseményen kiemelt szerepet kap a látvány is, amely több, erre az alkalomra tervezett témát valósít majd meg. A vizuális élményről VJ Flux és az X-Laser Team multicolor lézerei gondoskodnak.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó