Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Calling Beats 2

Fellépők
Dátum 2012. június 22.
Stílus Drum and Bass, Electronic
Calling Beats 2Ismét az éjszakába vetjük magunkat,elengedünk erre az estére mindent,és egy nagyon nagyot bulizunk:D

Calling Beats 2

Ismét az éjszakába vetjük magunkat,elengedünk erre az estére mindent,és egy nagyon nagyot bulizunk:D

LINE UP:
INWARD PHASE(CLOSE 2 DEATH/OVERTECH/AMMUNITION/
WARPZONE(MINIMALIST/DNBNOISE.COM/COUNTRYSIDEBASS)
RHYTMICAL(SYSTEM CHECK)
FLYSCANOR(SYSTEM CHECK/CALLING BEATS)
DAMIEN(DNBNBOISE.COM)
CR1S(DNBNOISE.COM)

belépö:500huf
extras:ballon
cim:3.kerület,Fényes Adolf . 28
22:00-06:00

Flyer

Archív partyajánlók

  • [2022-10-29] AETHER Halloween
    @ AETHER

    Always our favourite party of the year! Connect the underworld with us on the night of Halloween at Aether. Our spiritual leaders will take your demons to the depth of the deepest you have ever been.
  • [2020-08-29] Secret Garden s04e08
     

    Medencék feltöltve, vízipisztolyok vodkával megtöltve, napsugarak beizzítva, koktélok behűtve, húspogácsa a grillen és már csak Ti hiányoztok, hogy ismét csillogóan jó hangulatot teremtsünk Budapest legmagasabb és egyetlen rooftop oázisában!
  • [2020-07-11] 360 Bar presents: Secret Garden s04e02
     

    Több egész napos rooftop bulit Budapestre!
  • [2020-02-07] Designer Drums ▩ ▩ Karima F
     

    020 első eseményével azt hagyományunkat folytatjuk, amellyel igyekszünk minden évben hozni valakit, aki még nem túl ismert, de biztosak vagyunk benne, hogy szempillantás alatt a fősodorba katapultálódik.
  • [2019-11-30] 5 yrs of Bassiani
    @ Flashback Photo Studio

    Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb elektronikus zenei jelensége és a szcéna ellenkulturális, szabadság-szerető jellegének legeklatánsabb szimbóluma Grúzia/Georgia fővárosában, Tbilisiben született meg, pontosabban annak egy elhagyatott stadionjának beton medencéjében. A keresztségben a ‘Bassiani’ nevet kapó intézmény lokálisból hamarosan a rave-ek egyik új, nemzetközi mekkája lett. A maratoni bulik, az eszméletlen hangrendszer, a perfekt ízléssel összeválogatott fellépő-névsor mellett azonban a politikai nyomás elleni összefogás és látványos fellépés által nemcsak a poszt-szovjet szellemiségű régió részére váltak példaértékűvé.
  • [2019-09-21] Lobster Theremin Label Night ▩ ▩ Designer Drums
     

    A Lobster Theremin kiadó sok szálon kötődik a Designer Drumshoz. LÄRM-es rezidenciánk legelső vendégei is a kiadóhoz köthető arcok voltak 2015-ben, drága Route 8 Szilviónk is a homárcsalád oszlopos tagja és nem utolsó sorban pontosan egyidősek vagyunk a kiadóval, hát nem őrület?! Idei szezonunkat tehát stílszerűen egy ilyen rave-társi összejövetellel indítjuk, egyrészt a hangulat megalapozása, másrészt amiatt, mert a Lobster elmúlt időszakban új erőre kapott és elég frissnek érezzük a dolgot, hogy ismételjünk. Az ízeltlábú istállóból hozzánk érkezik tehát:
  • [2019-07-25] Alkotótábor 16.
     

    Alkotótábor 16. Camp for finest music lovers
  • [2019-07-13] Code 360 w/ Joachim Pastor (live!)
     

    Joachim Pastor indítja a formabontónak ígérkező CODE 360 sorozatot Nappali eseményeket és különleges helyszíneket szállít majd a szórakozás tengelyére!
  • [2019-05-17] Peach ▩ ▩ Designer Drums
     

    "Energiagombóc" - az utóbbi idők kedvenc és legrövidebb önjellemzése május közepi vendégünktől, Peach-től, azaz a kanadai születésű Serena Passiontől származik. A pár éve már Londonban élő Peachnek saját műsora van az egyik legklasszabb underground rádióban, az NTS Radio-n, ami formálta a - szívünkhöz közel álló - stílusokon átívelő és a fenti leírásnak megfelelő vibráló, energikus mix-hozzáállását. Ahogy a Discwomanes podcastjéhez fogalmaz: 'I don't think i've been ever very good at the chill thing'
  • [2019-03-29] BNC x DD x KK ▩ ▩ Job Sifre
     

    Három szervező csapat - B O U N C E, a Designer Drums és a Kreative Kontrol - szoros ölelésében érkezik az amszterdami illetőségű Job Sifre a Lärm sötét menedékébe.
  • [2019-02-02] Designer Drums ▩ ▩ Mama Snake
     

    A koppenhágai rapid techno színtér hősnője - Sara Svanholm, azaz Mama Snake - lesz az új évadunk első lármás vendége. Vadászterülete fokozatosan terjedt: először az Apeiron Crew technócsaj-grupp tagjaként, majd a saját jogán és végül a Courtesyvel közösen gründolt Ectotherm kiadófőnökeként ismerhettük meg az elmúlt években, amelynek kiadványai segítettek a dán fővárost felkalapálni a techno-színtér térképére. Mama Snake mintázata messziről felismerhető, halálos tempó, érzelmes-nagyívű szintiszőnyegek, szélvész technóba ágyazott - az univerzum csakráit csapoló - trance-ópuszok, felesleges komolykodás és dogmatizmus nélkül (feloldásként akár elektró, sőt a legenda úgy tartja, hogy akár még italó is előkerülhet egy-egy befogadóbb bulin). És ne menjünk el amellett az apróság mellett, hogy "szabadidejében" sebészként is dolgozik és próbálja ezt a két könnyed életstílust egyensúlyban tartani.
  • [2019-01-19] Designer Drums x Toldi: Young Marco
     

    Marco Sterk aka Young Marco aka "Az Ember Akinek, Ha Kedve Szottyan A Last Christmas-szel Zárja a Szettjét, Júliusban" nem először látogat Budapestre, és eddig mindig kíméletlenül megtáncoltatott minket. Annak, hogy harmadszorra is ködös szemekkel fogunk az első sorban táncolni az az egyszerű oka, hogy az a célkitűzése, hogy mindenképp furcsa, obskúrus, szokatlan trackekkel fog bulit csinálni, kéz a kézben jár azzal, hogy ez utánozhatatlanul jól megy neki. Varázsolódtunk már rá a Larm hőskorában, eggyé váltunk a csűrrel a Kolorádón és most a Toldiban fogunk extra hangrendszerrel a Stílus Határok Nélkül című játékában részt venni és sütkérezni a house, afro, tribal, dub, italo, new wave, techno, disco és ki tudja még milyen egzotikus dárgakövek fényében.
  • [2018-12-08] Dr. Rubinstein is back ▩ ▩ Designer Drums
     

    A savasasszony visszatér közénk Berlinből. Marinával a tavalyi évadunk egyik legklasszabb buliját csináltuk, ezért is döntöttünk úgy, hogy ismételten a kése alá fekszünk.
  • [2018-09-22] Bwana ▩ ▩ Designer Drums
     

    Őszi klubszezonunkat Nathan Micay aka Bwana kanadai producer/dj-vel indítjuk, aki zeneileg és életében is elég kalandos utat tett meg azóta, hogy 2012-ben, alig 19 évesen berobbant a köztudatba a "Baby Let Me Finish" single-jével.
  • [2018-08-24] Designer Drums
     

    Második önálló Valyo-estünkhöz érkeztünk az Úr 2018. évében, amely részünkről egyben a búcsú is a Valyotól erre a nyárra. Ezért igyekszünk extra energiákat mozgósítva tetézni a legutóbbi szédítő estét, éjjelt és hajnalt.
  • [2018-06-30] Pool&Live
    @ Vituki strand

    Két helyszínnek áll a zászló! Ismét összeraktuk a dupla élménycsomagot: a hangszerek éppúgy élesek lesznek ezen a tüzes nyári délutánon, mint a lejátszók a DJ-pultban. Minden más marad: az égszínkék medence, a fekvésre érdemesített gyep, és persze a Ti jelenlétetek ;)
  • [2018-06-22] ▩▩ Pursuit of acid IV ▩▩
     

    We will come together for the 4th time to dance like a dutch gabber at Thunderdome in '98.
  • [2018-05-26] Designer Drums ▩ ▩ Season Closing
     

    Csodálatos és talán a legjobb szezonunkat tudjuk magunk mögött, hiszen '17 őszétől velünk volt Avalon Emerson, nthng, Or:la, Pional, dr. Rubinstein, Skee Mask, a Beesmunt Soundsystem és Courtesy is, de ami a legfontosabb, hogy ti végig velünk tartottatok, akár kevéssé ismert nevű, akár tőlünk kevésbé megszokott stílusú dj volt a vendégünk.
  • [2018-03-31] ▩ Skee Mask ▩ ▩ Designer Drums ▩
    @ LÄRM

    Skee Mask neve először 2014-ben tűnt fel a müncheni Zenker Brothers-ék kiadójánál, az Ilian Tape-nél. Sokáig nem is lehetett tudni, ki áll az ünnepelt bemutatkozó kislemez mögött. Persze kiderült, hogy nem kell messzebb menni a bajorok fővárosánál, és a símaszk mögött az a Bryan Müller áll, akit korábban SCNTST név alatt szeretett meg a közönség.
  • [2018-03-03] ▩ 5 years of Lobster Theremin ▩ ▩ Label Night ▩
    @ LÄRM

    "Olyan, mint egy hálaadási vacsora, de nem sima pulykával, hanem ropogós-mézes turduckennel (kacsába töltött csirke, amit aztán pulykába töltenek), amire valami meglepő desszert jön, mondjuk vaníliafagylalt baconnel" - írta a Thump a kiadóról annak első éve után.
  • [2018-01-26] ▩ 10 Years of LavaLava ▩
    @ LÄRM

    ▩ 10 órányi szórakozás egy este ▩ 10 órányi szórakozás egy este ▩ 10 művész
  • [2017-12-29] Der Morgen \ Designer Drums ▩ ▩ ▩ nthng ▩
    @ LÄRM

    A sötét ködben bújkáló amszterdami tehetség finom tapintással érinti meg mindannyiunk lelkét. A szürke melankóliából lassan húz fel a kedélyeket a végtelenségig csigázó harsány mámorba, majd taszít vissza a mélybe. A várakozásnak vége, messzebb sem kell mennünk ezért a nem evilági élményért mint az Akácfa 51-be, mindannyiunk szíve csücskébe.
  • [2017-12-09] ▩ Avalon Emerson ▩ ▩ Designer Drums ▩
     

    Decemberi vendégünk, Avalon Emerson - polgári nevén Avalon Emerson (!) - az arizoniai sivatagos vidék díszletei között tölti gyerekkora nagy részért, a klasszikus "kisváros vs. fura lány" státusszal terhelten, de rengeteg kreatív és autodidakta energiával megáldva.
  • [2017-10-27] ▩ Designer Drums + NVC Klub ▩ ▩ Pional ▩
    @ LÄRM

    A Designer Drums és az NVC Klub közös vendégeként érkezik szeretett klubunkba Pional. A művésznév mögött megbújó Miguel Barros nemzetközi ismertségéhez egyértelműen John Talabottal való kollaborációja adta a kezdő lökést és karrierje számtalan ponton össze is gubancolódik a katalán producerével. Pional dalai hol eksztatikusak, hol merengőek és sokszor meglepő pop-érzékenységről tesz tanúságot, különösen amikor saját, a nyolcvanas évek szintipopját megidéző vokáljai köré építi trekkjeit. Egyszerre borongós és melodikus atmoszféra találkozása az építkező-elengedő klub-orientált dalstruktúrával az egyik fő ismérve, amely hangulat és stílusjegy dj szettjeit is jellemzi.
  • [2017-10-12] ▩ ▩ Palmhuset ▩ Designer Drums All Nighter ▩
    @ LÄRM

    Ismét all nighter a terítéken, azaz a Designer Drums tagjai táncoltatnak majd discótól house-on át technóig, lépegetőstől megmenősig, kibontakozástól kiteljesedésig, nem túl kora estétől egészen hajnalig, alfától a... nos a pszí-ig, mert omega azért nem lesz.
  • [2017-08-18] Route 8 & Friends // Eni Birthday Bash
    @ Központ

    Késő nyári szülinapozás, cider könnyű zenékkel
  • [2017-07-08] Pool&Beer Jul/8
    @ Vituki Uszoda

    UPDATE: a meteorológusok jelentése miatt egy héttel később strandolunk! A május közepi szezonnyitónkon már kiderült, hogy a Vituki strandnak utánozhatatlan éghajlata van: az ország egyéb részein tombolhat a vihar, mi a megfelelően kicentizett ládbobokkal és basszusokkal simán távol tartjuk a rusnya fellegeket. Úgyhogy itt is van a következő etap, vár az égszínkék medence és a sok napsárga house!
  • [2017-07-07] Alkotótábor 14.
    @ Szántód

    Az Alkotótábor gondolata 2003-ban született, majd egy évi szervezőmunka után 2004-ben megrendezésre került első találkozónk. A budapesti elektronikus zenei színtérből jól ismert, Kántor István, azaz Isu, valamint egy szintén a techno-house zenei vonalon tevékenykedő keszthelyi illetőségű testvérpár Béres Tibor és Tamás, alias Fiba és Wuki láttak neki a közös elképzeléseik megvalósításainak.. Az alapkoncepció a következő volt: elindítani egy olyan konferenciát, mely az ország minden tájáról egy helyre vonzza azokat a dj-ket, producereket, live-act-eket, amelyek hitelesen képviselték - abban az időben a még igencsak földalattinak számító - minimál, click-house, techno szcénát. A rendezvény helyszínéül kezdetekben a Keszthelytől mintegy 2 kilométerre lévő, erdészet által kiránduló-, és pihenőtisztásnak fenntartott Nagymező szolgált. Az első két év szerény látogatottsága után a tábor komoly fejlődésnek indult minden tekintetben, ami köszönhető annak, hogy közösségi jellege egyre erősebbé vált, valamint egy olyan alternatívát kínált a már említett stílusok fanatikus célközönsége számára, amelyet más rendezvény nem volt képes nyújtani.
  • [2017-05-05] LavaLava w/ Bicep
    @ Corvin Club

    Coachella, Dekmantel, Hideout, Melt Festival, Berghain / Panorama Bar, Fabric és Corvin Club, LavaLava. Nagy-nagy örömünkre több év próbálkozás után elfogadta meghívásunkat az ír (de Londonba vándorolt) Bicep duó. Andy és Matt a kétezres évek elején indította erős vizualitással rendelkező (a logó 3 egymásból kiálló Schwarzenegger kar) zeneblogját, amit saját bevallásuk szerint a a "house-disco-funk-techno-italo-cosmic" irányoknak szentelnek. 2012-ben megalapították a Feel My Bicep lemezkiadót is, amelynek rögtön első kiadványa (a Vision Of Love) bombasiker lett.
  • [2017-03-31] Nightdrive is 5 • Steven Julien aka Funkineven
    @ Toldi Klub

    03/31 NIGHTDRIVE is 5 at Toldi

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó