Pulzar

Partyajánló

Lobster Theremin Label Night ▩ ▩ Designer Drums

Fellépők
Továbbá még: Supreems
Dátum 2019. szeptember 21.
Stílus Electronic
Lobster Theremin Label Night ▩ ▩ Designer DrumsA Lobster Theremin kiadó sok szálon kötődik a Designer Drumshoz. LÄRM-es rezidenciánk legelső vendégei is a kiadóhoz köthető arcok voltak 2015-ben, drága Route 8 Szilviónk is a homárcsalád oszlopos tagja és nem utolsó sorban pontosan egyidősek vagyunk a kiadóval, hát nem őrület?! Idei szezonunkat tehát stílszerűen egy ilyen rave-társi összejövetellel indítjuk, egyrészt a hangulat megalapozása, másrészt amiatt, mert a Lobster elmúlt időszakban új erőre kapott és elég frissnek érezzük a dolgot, hogy ismételjünk. Az ízeltlábú istállóból hozzánk érkezik tehát:

Lobster Theremin Label Night ▩ ▩ Designer Drums

A Lobster Theremin kiadó sok szálon kötődik a Designer Drumshoz. LÄRM-es rezidenciánk legelső vendégei is a kiadóhoz köthető arcok voltak 2015-ben, drága Route 8 Szilviónk is a homárcsalád oszlopos tagja és nem utolsó sorban pontosan egyidősek vagyunk a kiadóval, hát nem őrület?! Idei szezonunkat tehát stílszerűen egy ilyen rave-társi összejövetellel indítjuk, egyrészt a hangulat megalapozása, másrészt amiatt, mert a Lobster elmúlt időszakban új erőre kapott és elég frissnek érezzük a dolgot, hogy ismételjünk. Az ízeltlábú istállóból hozzánk érkezik tehát:

• Asquith
Szinte közhely mennyi új és friss, vagy épp mára mindenki által ismert producer - Palms Traxtől kezdve a Ross From Friendsen át Nthng-ig nem bezárólag -  köszönheti a kiugrási lehetőséget a kiadónak és közvetlenül Jimmy Asquithnak. Nem véletlenül nevezte a Resident Advisor a modern house zene egyik legbefolyásosabb emberének. A kiadói kapitányság mellett 2018--ban elképzelhetetlen sebességre kapcsolva újraindította produceri és dj karrierjét és az angol warehouse rave-ek élő esszenciájává és nagykövetévé vált, olyan megjelenésekkel mint a 11 perces hard trance-himnusz 'Touch The Sky', vagy mint a 'Conditioning Track' komisz warehouse dühöngője.

• Supreems
A fiatal belga producerre, Xavier Van Bouwelre 2016-os Lobsteres megjelenésekor azonnal felkaptuk a fejünket. Az epikus 'Us Together' trekkje - amely akár a Giegling kiadó ékköve is lehetne - a táncesemények hajnalainak állandó vendége lett, és olyan éterien dalolt hozzánk mint egy évvel korábbról a 'Sunrise In Her Eyes' Route 8-től. Tavalyi lemezét követően pedig már tudtuk, hogy lassan egy új kedvencet véshetünk a szívünkbe, hiszen nem csak fókuszáltabb és izgibb lett a matéria a korábbinál, de a 'Stream Of Consciousness'-szel a korábbi epikus nagyságot is sikerült megismételnie Supreemsnek.

• Route 8
Az este háziura ezúttal is Route 8, a jubileumi 50-ik Lobster kiadvány címzetese, aki már a megújult Larmbe vezényli le rezidens háziköntösében a Designer Drums ötödik évadnyitóját.

▩ tickets @ bit.ly/lobster-tix

www.facebook.com/​events/​928779280815720/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó