Pulzar

Stayfly pres: Deniz Kurtel flyer

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

Stayfly pres: Deniz Kurtel @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2012. május 4.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus Tech-house, House, Psychedelic Trance
Stayfly pres: Deniz KurtelA nyárhangulat első túlcsorduló cseppjeit adagolja a Stayfly május negyedikén. A budapesti Club Prestige-ben a török származású brooklyni DENIZ KURTEL mutatkozik be a maga nagy felbontású hangképleteivel. A művésznő érkezésének apropója a beszédes - The Way We Live - című albumának bemutatkozó turnéja.Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Stayfly pres: Deniz Kurtel @ Prestige (ex Privé), Budapest

A nyárhangulat első túlcsorduló cseppjeit adagolja a Stayfly május negyedikén. A budapesti Club Prestige-ben a török származású brooklyni DENIZ KURTEL mutatkozik be a maga nagy felbontású hangképleteivel. A művésznő érkezésének apropója a beszédes - The Way We Live - című albumának bemutatkozó turnéja.

Sötét, forrón izzó lávafolyamként hömpölyög be a tudatba DENIZ KURTEL. Nem egyszerűen művészies. Az önkifejezés számos eszközének birtokosaként zenei énje is inspirációk és sziporkázó elvi síkok halmaza. Ha nem hajlandó valaki ilyen mélyre süllyedni a nyúl üregében, akkor Deniz zenéje egyszerűen kellemes, hipnotikus, delejes tündértánc, ami varázsszőnyeget terít a lábak alá. A török származású hölgyemény a szerájok és szultánok országának mesés világát hordozza génjeiben. Tanulmányait az Egyesült Államokban végezte. Művészcsalád sarja, klasszikus zongorát tanult, majd az egyetemi évek alatt az etika és a modern képzőművészet rabja lett. Az elektronikus zenével úgy dolgozza meg az agyakat, ahogyan szobrászként az anyagi világban a teret alkotja újra. Őszinte szubjektivitása felbecsülhetetlen érték a mai világban. Természetes lényének kisugárzását pillanatok alatt magáénak érezte a szakma és a közönség: bátor kísérletei egy gyermek játékosságát és egy zseni őrületes hatalmát egyesítik. Jótékony exhibicionizmusát olyan nemzetközileg is pártolt bulikon élvezhették ki az emberek, mint mondjuk a Burningman, a Communikey, a Horizons, a Love's Secret Domain vagy a Rabbit Hole.
 
http://youtu.be/hJ0oN6Nyd9Q
 
A legendás brooklyni Wolf + Lamb partik nélkülözhetetlen résztvevője, a Crosstown Rebels kiadó üdvöskéje május negyedikén érkezik a budapesti éjszakába. A hölgy oldalán a Stayflay két rezidense, Jumpsky, Detective Kelly és Blatti mellett a Stereostrip és Paul Mad tartja bennünk a lelket hajnalig.
 
http://www.facebook.com/events/264487460311542/
 
http://www.denizkurtel.com/
 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó