Pulzar

Made Inn meets Hairy flyer

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
11 30-ig2 500 Ft

Partyajánló

Made Inn meets Hairy @ Cinema Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. március 14.
Helyszín Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44
Stílus Tech-house, House, Techno, Minimal
Made Inn meets HairyMárcius 14-én forradalmi kollaboráció a Cinema Hall-ban! Koedukált DJ pult, back to back és Gary Beck! A főidős Glasgow techno mellett a Bass Queen, Cassy melegít. Panoráma ide-oda, itt a hazaiak is képben vannak! Easyyyyyy leeeee!Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: jano5266
összes résztvevő megtekintése

Made Inn meets Hairy @ Cinema Hall, Budapest

Március 14-én forradalmi kollaboráció a Cinema Hall-ban! Koedukált DJ pult, back to back és Gary Beck! A főidős Glasgow techno mellett a Bass Queen, Cassy melegít. Panoráma ide-oda, itt a hazaiak is képben vannak! Easyyyyyy leeeee!

Különleges kapcsolódás a két budapesti szervezőcsapat a Made Inn és a Hairy március 14-i eseménye. A mostani választásukban is megbízhatunk hiszen a két csapat olyan fellépőket mutatott már be a hazai közönségnek, mint a M.A.N.D.Y., Nick Curly, Nina Kravitz, Masomenos, Magda, Loco Dice, Kenny Larkin, Robag Wruhme, Troy Pierce és még sorolhatnánk a remek előadók sorát. 

A vendégeik ezúttal is izgalmasak, a skóciai Glasgow-ból érkező Gary Beck vitán felül az egyik legtermékenyebb és leginvenciózusabb művésze a jelenkori elektronikus zenei palettának. A senki máséval össze nem téveszthető, különleges saját hangzásának köszönhetően Gary nagy népszerűségnek örvend. Munkássága nem kerülte el az elektronikus szcéna legnagyobbjainak figyelmét sem: Richie Hawtin, Chris Liebing, Pete Tong, Mark Broom, Dubfire, vagy Nic Fanciulli egyaránt nagy tisztelője és támogatója a fiatal művésznek. Saját produkciói olyan kiadóknál hallhatóak, mint a Drumcode, a Saved, a Soma, az Electric Deluxe, vagy saját labelje, a BEK Audio. A "Say What", a "Get Down", vagy a "Hear Me Out" című klubhimnuszok mindannyiunknak okoztak már kellemes perceket a táncparketten. 

A Cocoon kedvenc hölgy tagja, Cassy lesz ezen az estén a másik vendég, aki az igazi női melegséget sugárzó zenéivel és az igényes house muzsikájával mindenkit elvarázsol. Genfben ismerkedett meg Lucianoval, s innen útja Berlinbe vezetett, ahol a legendás Panoráma Bar rezidense lett. Olyan művészekkel dolgozott együtt, mint Steve Bug, Ricardo Villalobos, Matthew Jonson, s olyan patinás kiadók jelentetik meg munkáit mint a Perlon, vagy a Cocoon. Legyen 30, vagy 3000 ember, Cassy mindig úgy játszik, hogy szelíden vezeti a hallgatót a jelen pillanatba, intuitivan, melegséggel és lélekkel. 

A különleges est hazai lemezlovas-szekciója is méltó lesz a nemzetközi sztárvendégeihez, a Made Inn csapatát Poli, Rocha, Polarize és Blatti, a Hairyt pedig Naga, Beta és Andre képviseli majd.

Made Inn: https://www.facebook.com/madeinn.hu

Hairy: https://www.facebook.com/hairyrecords


Cassy: https://www.facebook.com/pages/Cassy-Britton/207845458637

Mix: íhttp://soundcloud.com/r_co/cassy-artist-of-the-week-sl


Gary Beck: https://www.facebook.com/garybeckmusic

http://soundcloud.com/garybeck/tracks


Esemény a facebookoon: https://www.facebook.com/events/246340432107444/ 

Line Up: 

Cassy /Cocoon, Perlon/ (D)

Gary Beck /Bek Audio, Drumcode, Soma/ (GB)

Poli, Rocha, Polarize, Blatti

Mix: http://soundcloud.com/madeinn

Naga, Beta, Andre

Mix: http://soundcloud.com/hairy

A tetthely: Cinema Hall 

Az áldozat: 23.30- ig 2000 HUF, utána 3000 HUF 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott letöltések a partyhoz

  • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

     Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó