Pulzar

Space Is Called flyer

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2011. október 5.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Space Is Called @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. október 6.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Hip-hop, Techno, Trip-hop
Space Is CalledA lehető legaktuálisabb zenei őrület a kortárs kísérleti elektronika legtehetségesebb mérnökeitől. A Space is Called sorozat hatodik állomásának soros headlinerei a kanadai klubszcéna legfontosabb újonca, a break táncos-DJ Lunice és a holland színtér delegátusa Coco Bryce. Hazai színekben a lemezeket Cadik & Mango, Talib és Frankakoskas pakolják.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Space Is Called @ A38, Budapest

A lehető legaktuálisabb zenei őrület a kortárs kísérleti elektronika legtehetségesebb mérnökeitől. A Space is Called sorozat hatodik állomásának soros headlinerei a kanadai klubszcéna legfontosabb újonca, a break táncos-DJ Lunice és a holland színtér delegátusa Coco Bryce. Hazai színekben a lemezeket Cadik & Mango, Talib és Frankakoskas pakolják.

 Lunice (CAN)

Alig egy éve, hogy a montreali Lunice gőzerővel tört be az európai klubszcénába. A breaktáncos és hip hop producer, youtube videóinak köszönhetően mára már komoly rajongótáborral büszkélkedhet. Szettjeit egyedi színpadi performanszok kísérik, zenéjét pedig egyértelműen az újító és előrehaladó jelzőkkel kell illetnünk. Debütáló lemeze a skót Lucky Me kiadó gondozásában jelent meg 2010-ben, amit egy hihetetlenül sikeres fellépés követett a Sonar fesztiválon. Azóta a 23 éves Lunite, aki szakmai tanácsadói között tudhatja Autechre-t, Dilla-t és Ed Bangert, jogosan érdemelte ki magának a legígéretesebb elektrozenei újonc titulusát. Remixei olyan jeles kiadóknál láttak napvilágot, mint a Mad Decent, XL Recordings, Young Turks, Big Dada és Top Billin’.

link:

www.lunice.com

Coco Bryce (NL)

A holland származású Coco Bryce a lazerbass szcéna európai ágazatának egyik fő képviselője. Zenéjében organikusan fuzionálja a bastard hip-hopot, a glitchet, a crunkot és a dubstepet. Saját kiadójának, az MYOR recordsnak köszönhetően jelentek meg többek között Slugabed, KRSUR és Slow Hand Motem legújabb alkotásai. 

Coco Bryce zenei érdemeit többen az Irvine Welsh regénye alapján készült The Acid House című film címadó mixéről is ismerhetik.

link: 

www.myspace.com/​cocobryce 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Részletes program, bőséges információk, interjúk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a www.a38.hu oldalon. A koncertre jegy vásárolható személyesen az A38 Hajón, az összes elérhető jegyirodában, bankkártyával az A38 Hajó honlapján, illetve az ismert online jegyirodákban.

Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával. A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó orrteraszán gyújthatnak rá.



Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott letöltések a partyhoz

  • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

     Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó