Pulzar

A38 Colours by Space Is Called – Robot Koch flyer

Belépő
Mindenkinek1 600 Ft
Elővételben 2011. július 22.-ig1 300 Ft

Partyajánló

A38 Colours by Space Is Called – Robot Koch @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. július 23.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat, Breaks, Hip-hop, Techno,
Dubstep, House, Tech-house
A38 Colours by Space Is Called – Robot KochBár Robot Koch legnagyobb kreatív energiáit jól hallhatóan szólóprojektjébe fekteti, a berlini producermágus elsősorban Jahcoozi nevű zenekaráról híresült el. A Sri Lanka-i/német/izraeli trió elementáris erejű elektronikus ragga-dub produkciója döntő módon határozta meg a kétezres évek első évtizedének underground popját, amit csak erősítettek a legkülönbözőbb együttműködések például Stereotyppel, Ikonikával, az Asian Dub Foundationnel vagy a Modeselektorral.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

A38 Colours by Space Is Called – Robot Koch @ A38, Budapest

Bár Robot Koch legnagyobb kreatív energiáit jól hallhatóan szólóprojektjébe fekteti, a berlini producermágus elsősorban Jahcoozi nevű zenekaráról híresült el. A Sri Lanka-i/német/izraeli trió elementáris erejű elektronikus ragga-dub produkciója döntő módon határozta meg a kétezres évek első évtizedének underground popját, amit csak erősítettek a legkülönbözőbb együttműködések például Stereotyppel, Ikonikával, az Asian Dub Foundationnel vagy a Modeselektorral.

Bár a Jahcoozi zseniális vállakozás, a zenei agy, Robot Koch igazából szólóban a legjobb. Ilyenkor aztán nem köti semmi és senki, szabadon kísérletezhet, és szórhatja elénk páratlanul gazdag muzsikáit. Robot Koch egyedi világához talán az absztrakt elektronikus hiphop áll legközelebb (ezt bizonyítja például Robot Robinson nevű együttműködése az underground/hardcore rapperrel, John Robinsonnal), de egy Robot Koch-lemez maga a megtestesült „poszt” - poszt-dubstep, poszt-elektro, poszt-breakbeat. Robot Koch mindent továbbgondol, mindig egy lépéssel előrébb jár, zenéje igazi „jövőzene”. Ha úgy alakul, végtelenül lecsupaszított, pőre ritmusok mossák az agyunkat, máskor bőkezűen hangmintázott, gazdagon rétegelt, burjánzó popzene gyönyörködtet. Mindezek mellé Robot Koch nem áll meg a zenei határoknál: a berlini művészközösség, a projekt Mooncircle tagjaként rengeteget dolgozik együtt grafikusokkal, vizuális alkotókkal, mindenekelőtt a 44 Flavours nevű kollektívával – többek között ennek köszönhetőek kimagasló szépségű lemezborítói.

Szólólemezek

Songs for Trees and Cyborgs, 2010

Death Star Droid, 2009

http:/​/​www.robotsdontsleep.com/​ 

http:/​/​www.myspace.com/​robotkoch 

http:/​/​soundcloud.com/​robot-koch 

http:/​/​vimeo.com/​user1108580 

A belga Hermutt Lobby, Christophe Houyon és Pascal Demez duója nagyszerűen illeszkedik Robot Koch fellépéséhez. Az aránylag kevéssé ismert, titokzatosságára kényesen vigyázó kettős igazi kütyümániás hangmérnök-producerekből áll, akik bármilyen elébük kerülő elektronikus eszközön vad kísérletezésbe kezdenek. Halk bugyborékolásokból-puttyogásokból, tekerős szubbaszusokból, talált zörejekből felépülő absztrakt hiphopjuk egyszerre idézi egy elsötétített hotelszoba és egy tömött galaktikus űrállomás hangulatát. Az eredetileg elektronikus jammelgetésből létrejött produkció szép lassan kiforrta magát, igazi,, elszállós, befelé űrhajózós színpadi akcióvá.

http://herrmuttlobby.com/
 

http:/​/​www.myspace.com/​herrmuttlobby 

http:/​/​soundcloud.com/​herrmutt-lobby 

http:/​/​www.facebook.com/​herrmuttlobby 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó