Pulzar

Selected Sounds vol. 2 
by NVC flyer

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Selected Sounds vol. 2 
by NVC @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. június 17.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Wonky, Minimal, Electronica, Experimental,
Dubstep, Electro
Selected Sounds vol. 2 
by NVCMŰSORVÁLTOZÁS! Sajnálattal értesítünk titeket, hogy a Mount Kimbie ügynöksége néhány órával ezelőtt tudatta velünk, hogy ellopták Kai útlevelét és bár mostanra pótolni kellett volna, ez egy adminisztrációs hiba miatt nem történt meg. Az elmúlt órákban lázasan próbáltunk megoldást keresni, de sem az ügynökség, sem a nagykövetség nem tudott bíztató választ adni, mivel Nagy-Britannia állampolgárai nem hagyhatják el országukat útlevél nélkül. Sajnos a páros másik tagja egyedül nem tudja előadni az élő produkciót.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Selected Sounds vol. 2 
by NVC @ A38, Budapest

MŰSORVÁLTOZÁS! Sajnálattal értesítünk titeket, hogy a Mount Kimbie ügynöksége néhány órával ezelőtt tudatta velünk, hogy ellopták Kai útlevelét és bár mostanra pótolni kellett volna, ez egy adminisztrációs hiba miatt nem történt meg. Az elmúlt órákban lázasan próbáltunk megoldást keresni, de sem az ügynökség, sem a nagykövetség nem tudott bíztató választ adni, mivel Nagy-Britannia állampolgárai nem hagyhatják el országukat útlevél nélkül. Sajnos a páros másik tagja egyedül nem tudja előadni az élő produkciót.

A rendezvényen így a Mount Kimbie live elmarad, melyet igyekszünk a lehető leghamarabb bepótolni, erről hamarosan tájékoztatást adunk.

GOLD PANDA fellépését és a magyar fellépők produkcióit mindez nem érinti, ezeket változatlan formában meghallgathatjátok.

Az események fényében a június 17-i rendezvényen a jegyár egységesen 2000 Ft lesz, az elővételes jeggyel rendelkezők a különbözetet a belépéskor visszakapják, de az elővételben megvásárolt jegyek a helyszínen vissza is válthatóak, ezt a rendezvény után is, még 30 napon belül megtehetitek.

Mindenkitől elnézést kérünk a kialakult helyzetért, mi sajnáljuk a legjobban, nagyon vártuk Mount Kimbie-t, de reméljük nem kell sokáig várni a pótlásra!




Tavaly év végén egy új sorozat születése pezsdítette fel a budapesti éjszakai életet: A Selected Sounds első epizódja alkalmával a sok tekintetben egyedülálló Caribou zenekarral ismerkedhetett meg a hazai közönség. A folytatás is követi az eredeti koncepciót, 2011. június 17-én két olyan fellépő élő produkcióját hallgathatjuk meg, akik egyedi hangzásvilágukkal és előremutató szemléletükkel viszik előre korunk zenei fejlődését.



Gold Panda (UK)

A fiatal Derwin Panda dolgozott már lemezboltban és szexboltban is, közben éveken át szorgalmasan gyűjtötte a zenéket, hangmintákat, így idővel hatalmas, stílusfüggetlen elektronikus zenei archívumra tett szert.
Zenei karrierjét remixek készítésével kezdte, ekkor többek között a Simian Mobile Disco, a Bloc Party és a The Field zenéit gondolta újra.
A pozitív visszajelzések hatására saját zenéket kezdett írni, melyekre Japánban töltött egy éve mellett erőteljes hatással volt B-kategóriás filmekből álló VHS gyűjteménye is.

Hamarosan több ep-je is kijött a Various Productions-nél, a Pitchfork magazin 2009 száz legjobb száma közé sorolta az itt megjelent "Quitters Raga"-t.
2010-ben igazolt le a Ghostly International-hez, ahol még az év szeptemberében előrukkolt debütalbumával, a "Lucky Shiner"-el. Az album zseniális egyvelege lett az IDM-nek, wonky-nak, dubstep-nek és hip-hopnak, helyenként minimaltechnós behatásokkal.

http://www.iamgoldpanda.com


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Electronic Beats Appok – Letöltötted már őket?

    Exkluzív dj-mixek és fesztiválhanganyagok? EB rádió-applikáció. Videó streamek és koncertfelvételek? EB videó-applikáció. Rögtön tudni szeretnél mindent? EB hírek-applikáció.
  • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

    Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
  • Finisben az ESF Summer Edition 2011

    Célegyenesbe érkezett az Electronic Seasons Festival Summer Editionje! Kecskemét és környéke már lázasan készül, hiszen ilyen kaliberű, fesztivállá fejlesztett klubest még soha nem volt a városban. 2011. június 18-án feldübörögnek a basszusok a Messzi István Sportcsarnokban, hogy kezdetét vegye a minden tekintetben világszínvonalú és egyedülálló sorozat második felvonása…
  • NVC Selected Sounds Interjú

    Az NVC legújabb sorozata a Selected Sounds kapcsán készítettünk a csapattal egy villáminterjút, hogy mi is ez az előremutató, új sorozat, és mire számíthatunk a jövőben.
  • James Holden Biztosan Jön

    A mai napon újra beindult az európai légi forgalom, már Heathrow-ról is megérkeztek az első járatok.

Szervező

  • NVC

    2004 nyarán született meg a No Vidra Crew (NVC), melynek megálmodói és megteremtői zenészek, fanatikus zenekedvelők és nem utolsó sorban barátok. Idő közben a “mag” köré épült egy teljes dj-kből, vizuálosokból, producerekből, fotósokból álló brigád. A hazai partykultúrában évek óta jelenlevő promoter csapatunk eddigi tevékenysége során számtalan előremutató nemzetközi előadót hozott el a magyarközönségnek a minimal, techno, tech-house színtérről. Fő profilunk mellett szerveztünk már space-rock koncertet, psytrance bulikat és a tört ritmusok felé is nyitottunk. 2007 nyarán beindítottuk saját klubsorozatunkat Casino Bangkok néven, ahol a hazai szcéna színe-java mellett a kezdetek óta teret adunk a feltörekvő tehetségeknek is. Állandó bázisaink, a Merlin, a Mono és az A38 mellett megfordultunk már a Citadellán, a Mokka Cukában, a Trafóban, valamint a nagyobb hazai fesztiválokon is rendszeresen képviseltetjük magunkat (Balaton Sound, Sziget, Ozora), továbbá külön színpadunk volt a 2009-es MTV Ema Regional Award Show-n rendezvényen. Együttműködésben állunk többek között a Német Nagykövetséggel és aBest Hollywood filmforgalmazó céggel a német újraegyesítéshez kapcsolódó rendezvények és a Berlin Calling c. film kapcsán. Akiket eddig vendégül láttunk: Ellen Allien, Apparat, Paul Kalkbrenner, Sascha Funke, Thomas Muller, Extrawelt, Oliver Huntemann, T. Raumschmiere, Nathan Fake, Fairmont, Petter, Oliver Koletzki, Florian Meindl, Martin Eyerer, Ramon Tapia, Butch, Axel Bartsch, Kanio, Roland M. Dill, Current Value, Hidria Spacefolk, X-Dream, Fuzzion…

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó