Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

A38 Colours by She Fire @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. június 9.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Techno, Tech-house, Minimal, Jungle,
Drumfunk, Drum and Bass
A38 Colours by She FireA She Fire, az A38 Hajó új „csajpartisorozata” igyekszik szakítani azzal a mindent elöntő sztereotípiával, hogy a lemezlovászkodó nők kizárólag kocsányon lógó férfiszemekhez szóló hapsimágnesként képzelhetők el egy buliban. A sorozat első estjének meghívott fellépői már ezerszer bizonyították, hogy semmiben sem maradnak el „férfitársaiktól” - sem mixtechnikában, sem számválasztásban, sem a szettek ívének építgetésében, és az is letagadhatatlan, hogy jóval kellemesebb látványt nyújtanak, mint egy izzadó, szőrős, sörhasú férfi-DJ. De a She Fire-nak nem is a bizonyítás a célja, hiszen épp abból a kiindulásból született, hogy nincs mit bizonygatni. Sokkal inkább azt próbáljuk kideríteni, hogy létezik-e egyfajta „női érzékenység”, sajátosan feminin látásmód, amitől egy csajbuli más lesz, mintha kizárólag hímnemű egyedek adogatnák egymás kezébe a lemezjátszótűt.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

A38 Colours by She Fire @ A38, Budapest

A She Fire, az A38 Hajó új „csajpartisorozata” igyekszik szakítani azzal a mindent elöntő sztereotípiával, hogy a lemezlovászkodó nők kizárólag kocsányon lógó férfiszemekhez szóló hapsimágnesként képzelhetők el egy buliban. A sorozat első estjének meghívott fellépői már ezerszer bizonyították, hogy semmiben sem maradnak el „férfitársaiktól” - sem mixtechnikában, sem számválasztásban, sem a szettek ívének építgetésében, és az is letagadhatatlan, hogy jóval kellemesebb látványt nyújtanak, mint egy izzadó, szőrős, sörhasú férfi-DJ. De a She Fire-nak nem is a bizonyítás a célja, hiszen épp abból a kiindulásból született, hogy nincs mit bizonygatni. Sokkal inkább azt próbáljuk kideríteni, hogy létezik-e egyfajta „női érzékenység”, sajátosan feminin látásmód, amitől egy csajbuli más lesz, mintha kizárólag hímnemű egyedek adogatnák egymás kezébe a lemezjátszótűt.

Műfaji megkötés igazából nincs: a dubstep-úttörő, oszlopos Töréspont Rádió- és Dub Phase-tag, a kizárólag bakelitről pakoló Kebab éppúgy itt lesz, mint a „civilben” formatervező, breakbeatben, elektróban és minimálban utazó Mira, a house-vonalon mozgó, a Soundhead szavazásán két éve „Az év felfedezettje” díjat elnyerő Nora Naughty, a drum and bass-veteránnak számító, a Tilos két klasszikus műsorából, a Totoya klubból és a Dzsungel könyvéből ismert Ren, a szintén a Tiloson értő módon breakbeateket pakoló DSH, és az előbbiekkel szoros kapcsolatot ápoló, közös műsort is vezető, gyakran B2B-ző Kesha.

Egyszóval: sok órányi minőségi elektronika, kizárólag hölgyek előadásában, az A38 új sorozatának első állomásán.

http://www.myspace.com/_kebab
 

http:/​/​www.myspace.com/​noranaughty 

http:/​/​www.mira.hu/​ 

http:/​/​soundcloud.com/​dshmusic 

http:/​/​www.myspace.com/​djrenhu 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. Részletes program, bőséges információk, interjúk, fotók, galériák, belehallgatás, fórum és jegyvásárlás a www.a38.hu oldalon. A koncertre jegy vásárolható személyesen az A38 Hajón, az összes elérhető jegyirodában, bankkártyával az A38 Hajó honlapján, illetve az ismert online jegyirodákban.

Kapunyitás a programok meghirdetett kezdése előtt egy órával. A koncertteremben tilos a dohányzás, dohányzó vendégeink az A38 Hajó teraszain gyújthatnak rá.



Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó