Pulzar

Bladerunnaz & New Noise pres. Andy C & MC GQ Nightlife 5 Album Tour flyer

Belépő
Mindenkinek3 500 Ft
Elővételben 2011. május 6.-ig3 000 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz & New Noise pres. Andy C & MC GQ Nightlife 5 Album Tour @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. május 7.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Nu Beats, Jungle, Goa, Dubstep,
Drum and Bass, Breakbeat
Bladerunnaz & New Noise pres. Andy C & MC GQ Nightlife 5 Album TourAndy C évek óta, de tán már egy évtizede is töretlenül őrzi trónját a különböző drum and bass szavazásokon, mint legjobb DJ. Nem véletlenül, hiszen a bakelit lemezek és a dubplate korongok egyik utolsó védelmezője mostanság már három lemezjátszót állít csatasorba a még fifikásabb, még gyorsabb, még trükkösebb mixekhez.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: máff
összes résztvevő megtekintése

Bladerunnaz & New Noise pres. Andy C & MC GQ Nightlife 5 Album Tour @ A38, Budapest

Andy C évek óta, de tán már egy évtizede is töretlenül őrzi trónját a különböző drum and bass szavazásokon, mint legjobb DJ. Nem véletlenül, hiszen a bakelit lemezek és a dubplate korongok egyik utolsó védelmezője mostanság már három lemezjátszót állít csatasorba a még fifikásabb, még gyorsabb, még trükkösebb mixekhez.

Andy C az a fajta DJ, aki még ha kevésbé tetsző zenét rak is fel, ahogyan pakolja, az magával ragad. Iszonyatos energiák szabadulnak fel a kezei alól, és mindig előkerül a második lemeztáskából valami kellemes emlékeket felidéző klasszikus korong is. Andy C jelenleg Nightlife című mixalbum sorozatának ötödik, magyar vonatkozásokkal is bíró dupla epizódját turnéztatja, így három év szünet után ismét Budapesten köszönthetjük kedvenc MC-je, GQ társaságában. A Ram kiadót is igazgató Andy májusban újra megmutatja hogyan képes az egekig korbácsolni a hangulatot, és hogy mire pörög Anglia jelenleg a dobbasszus terén. 

22:00

Bladerunnaz & New Noise pres. Andy C & MC GQ (UK) Nightlife 5 Album Tour, Chris.su B2B SKC, Mindscape B2B Zero Method, DJ Norm B2B Weide

Elővétel: 3000 Ft, aznap: 3500 Ft.

ELEKTRONIKA


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó