Pulzar

A38 Hajó & TEST pres. Decknology flyer

Belépő
23.00-ig1 000 Ft
23.00 után1 500 Ft

Partyajánló

A38 Hajó & TEST pres. Decknology @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. január 13.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat, Breaks, Drum and Bass, Hip-hop
A38 Hajó & TEST pres. DecknologyA Decknology egy új sorozat a budapesti éjszakában, amelyet az A38 Hajó legénysége és a TEST szervezőgárdája hívott életre. A szándék nem újkeletű: bemutatni a Magyarországon egyelőre csak a tudatos zenehallgatók által ismert érdekes előadókat és olyan zenei irányzatokat, amelyek a világ popkulturálisan érzékenyebb tájain jelenleg élik aranykorukat vagy éppen most bontakoznak ki bölcsőjükből.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

A38 Hajó & TEST pres. Decknology @ A38, Budapest

A Decknology egy új sorozat a budapesti éjszakában, amelyet az A38 Hajó legénysége és a TEST szervezőgárdája hívott életre. A szándék nem újkeletű: bemutatni a Magyarországon egyelőre csak a tudatos zenehallgatók által ismert érdekes előadókat és olyan zenei irányzatokat, amelyek a világ popkulturálisan érzékenyebb tájain jelenleg élik aranykorukat vagy éppen most bontakoznak ki bölcsőjükből.

Appleblim a bristoli dubstep (utáni) élet egyik motorja, Shackletonnal közös Skull Disco kiadójuk avantgárd módon egyesítette a dubstep, a technó és a törzsi hangzásvilágot. Jelenleg saját Applepips labelét igazgatja, és csuklóból hozza a dub(step) és house határmezsgyéjén mozgó brilliáns DJ szetteket világszerte.

Blue Daisy-t nemes egyszerűséggel akár az angol Flying Lotus-nak is nevezhetnénk. Az élő fellépöésein rendszerint gázmaszkot viselő londoni fiú elképzelései hasonlóak, mint amerikai lelki társáé. Éteri hangok, aprólékosan kidolgozott struktúrák, intelligens tánczene 2011-ben.

A38 Hajó & TEST pres. Decknology

2010. január 13., csütörtök

A38 Hajó

Belépő: 23 óráig 1000 HUF / utána 1500 HUF

Line up

Appleblim (Applepips, Skull Disco - UK)

Blue Daisy (Black Acre - UK)

Cadik (All Soundz)

BA10 (Memo Rec., Goodfellaz)

http://facebook.com/bladerunnaz
 

www.bladerunnaz.hu 

www.a38.hu 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó