Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Elevate Tour @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. szeptember 25.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat, Breaks, DownTempo, Drum and Bass,
Dubstep
Elevate TourAz Európa egyik legizgalmasabb helyszínén, a grazi Schlossberg hegy gyomrában megrendezett Elevate fesztivál szervezői osztrák fellépőkkel karöltve minden évben körbeturnézzák a környező országokat, hogy ízelítőt adjanak a szomszédos országok közönségének a rendezvény zenei világából.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Elevate Tour @ A38, Budapest

Az Európa egyik legizgalmasabb helyszínén, a grazi Schlossberg hegy gyomrában megrendezett Elevate fesztivál szervezői osztrák fellépőkkel karöltve minden évben körbeturnézzák a környező országokat, hogy ízelítőt adjanak a szomszédos országok közönségének a rendezvény zenei világából.


 
 A kortárs elektronikus zene aktualitásait bemutató fesztivál az audio élmények mellett nagy hangsúlyt fektet a világ fontos szociális, ggazdasági és környezetvédelmi kérdéseinek megvitatására előadások, vetítések, beszélgetések formájában. Az idei év mottója: "Változtass! Mozgósíts! Kommunikálj!"
A Budapestet már megjárt The Clonious tavalyi albuma a szétütött hip hop-ra építkező jazzes, popos Between The Dots a közönség és a szaksajtó körében is egyaránt tetszést aratott. A bécsi DJ Dizzy lemezgyűjtő fanatikus ehhez illően végtelenül eklektikus szettekkel. Feelipa a zágrábi cfsn és a grazi disko404 csapatok tagjai, a szőke lány számára a vastag basszussal teli zenék okozzák a legnagyobb örömöt, ezekkel táncoltat mesterien.
The Clonious live (Ubiquity, Affine Records / Wien)
DJ Dizzy (Tiefparterre / Graz)
feelipa (disko404 / Graz)
Matt-U (Boka Rec. / Budapest)
DJ Cadik (All Soundz / Budapest)
 
Info:
www.a38.hu
2010.elevate.at
myspace.com/theclonious
myspace.com/dizzystylez
myspace.com/bmb404
myspace.com/mattudub
myspace.com/cadikofmembran

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó