Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 990 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft
Elővételben 2010. július 9.-ig1 500 Ft

Partyajánló

Bajai Halfőző Fesztivál House Party Aréna @ Petőfi-Sziget - Baja

Fellépők
Dátum 2010. július 9.
Helyszín Petőfi-Sziget - Baja
Stílus Deep House, House, Minimal, Progressive House,
Tech-house
Bajai Halfőző Fesztivál House Party ArénaPetőfi-Sziget - Baja

Bajai Halfőző Fesztivál House Party Aréna @ Petőfi-Sziget - Baja

A Keceli Club Korona a DTD a Hungarian Djfestival és a Badgirls bemutatja:
2010. Július 9-10. BAJAI HALFŐZŐ/DJ FESZTIVÁL
Baja – Petőfi-sziget
 
Júli. 09. péntek HOUSE:
ANDRO * SANFRANCISCOBEAT * KÜHL * PAT DUFF * JAMES COLE * SHABAAM * SNAKE SEDRICK * JAY LUMEN * WIZ * ANDREWBOY * TI3I * BLABO * HERO * NIGHTLIGHT * CORDEIRO * VJS: SIX & SENON
 
Júli. 10. szombat DANCE
BENNY NOSZTALGIA SHOW (A TÉRSÉG LEGNAGYOBB DANCE BULIJA A RETRÓTÓL A DANCE-IG!) VÁICS * BOBBY * BECSEI (DISCO / FUNKY / R’N’B / MODERN TÁNCZENE- NAPJAINK ÉS A KÖZELMÚLT LEGJOBB ZENÉI)
 
2010. július 9-én új időszámítás kezdődik baja e-zenei életében! A valaha volt legnagyobb szabású dj programmal készül a Bajai Halfőző fesztiválra a Keceli Korona, a kiskunhalasi DTD, az országos turnét szervező Hungarian Dj fesztivál, és a Badgirls csapata. A négy önmagában is fogalomnak számító rendezvényszervező csapat végre egyesíti erejét, és olyan körülményeket teremt a több 10.000 embert megmozgató bajai halfőző fesztivál keretein belül, melyre nyugodtan mondhatjuk, eddig még nem volt példa! A legendás Outline-Butterfly hang-rendszer, a LED-fal, a vj show, a gigantikus party aréna – olyan rendezvényeken bizonyított már, mint a Sasha-Digweed buli, a Kecel Fesztivál, vagy éppen a Pécsi-Expo csarnoka! Több mint ezer buli tapasztalatával, 15 éves szakmai múltjával a szervezők semmit nem bíznak a véletlenre! A beléptetés biztonsága, a vendéglátás professzionalizmusa mellett szinte a teljes magyar élvonalat szállítják nekünk pénteken a house és a techno funokat várva. A 15 dj mellett Six és Senon vj produkciójával egy igazi gigabuli részesei lehetünk!
A szombati napon Dél-Magyarország legmeghatározóbb és a legnagyobb hagyományokkal bíró dance és retro bulijának a Benny Nosztalgia Shownak egy exclúzív különkiadására kerül majd sor - Baja város djivel megerősítve. Benny, Váics, Bobby és Becsei vezényletével a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereitől egészen napjaink dance és disco felvételeiig minden hallható lesz ami fülnek ingere! Ezt te sem hagyhatod ki!
 
Party eső esetén is! Gigantikus Party Aréna
Minden idők leghatalmasabb e-zenei partyja és szombati dance bulija a Halfőző Feszten!
 
JEGYÁR:
JÚLI. 09.: Elővételben: 1500 Ft, Helyszínen 24.00-ig: 1990Ft utána: 2500Ft
JEGYELŐVÉTEL: Baja, Zárszaküzlet, Attila u. 3.
   Baja, Tourinform iroda, Szentháromság tér 11.
JÚLI. 10.: Csak a helyszínen 24.00-ig: 1000Ft utána: 1500Ft
START: 22.00
CÍM: 6500, Baja – Petőfi-sziget
INFO: +36 20 579 90 67

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Badgirls

    A James Cole és Pat Duff alapította csapathoz 2004-ben csatlakozott Shabaam, így vált eggyé a keceli 3 rezidens triója a Badgirlssel.
  • Hungarian Dj Festivál

Kapcsolódó cikkek

  • Lee Burridge és Luigi Madonna a medencében

    A dél-alföldi kisváros, Kecel, ismételten egy izgalmas eseménynek nyújtott helyszínt. A Club Korona ezúttal a veterán ikont Lee Burridge-et és az olasz Luigi Madonna-t látta vendégül a lemezjátszók mögött.
  • Welcome to Masomenos

    A Masomenos duo-t Joan Costes és Adrien de Maublanc alkotja.
  • A BADGIRLS VISSZATÉR KECELRE!

    Mint az köztudott a Koronában 2002-óta rendszeresen partikat szervező Badgirls csapata, akik 2003-óta a klub hivatalos rezidensi és programszervezői, illetve promóteri szerepkörét is ellátták, az újranyitástól eltelt rövid 3 hónapos szünet után újra visszatérnek a klubba!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó